null

Njut av utomhusbad i sommar

Sommaren 2024 är du varmt välkommen att besöka våra fina utomhusbad. Njut av bad, sol och chill eller träna motionssim i våra utomhusbassänger. För våra yngsta besökare finns grundare bassänger för lek och plask. Med vårt sommarkort badar du till riktigt låga priser hela sommaren på alla* våra anläggningar.


Tinnerbäcksbadet (Tinnis) i Linköping

Öppet 3 juni - 25 augusti

På Tinnerbäcksbadet (Tinnis) hittar du vår 50-metersbassäng, perfekt tempererad och måttad enligt internationell tävlingsstandard. När du simmat några längder kan du byta vatten mot gräs och återhämta dig någonstans på våra fina grönytor. Om du uppskattar lätt packning utan kylväskor eller picknick-korgar behöver du bara besöka vår servering så finner du kylda drycker, glass, kaffe och flera lunchalternativ.

*Sommarkortet gäller ej på Tinnerbäcksbadet eller Ljungsbro fritidscenter.

Läs mer

Norskogsbadet i Täby

Öppet 31 maj- 18 augusti

Utomhusbadet i Täby passar utmärkt för dig som vill motionera men också för dig som vill komma ut och bada med familjen. Det finns en 25-metersbassäng där du kan motionssimma och ett utomhusgym i anslutning till badet. För våra yngsta besökare finns en grundare bassäng och en plaskbassäng för lek, plus en lekpark i närheten.

Läs mer

Simstadion i Varberg

Öppet 25 maj - 1 september

En stenkast från havet, intill Varbergs fästning, ligger Simstadion - Varbergs anrika och populära utomhusbad. Bassängerna är fyllda med uppvärmt havsvatten från det salta Kattegatt. Här finns 4 bassänger; 50 meters bassäng, hoppbassäng, undervisnings- och plaskbassäng.

Läs mer

Lögarängsbadet i Västerås

Öppet 15 juni - 31 augusti

Här finns en stor utomhusbassäng som är 40 x 25 meter. Det finns också två vattenrutschkanor, en bred där du kan racea och en där du kör själv. Även en splashground och en barnpool samt ett café. I anslutning till bassängerna ligger stora gräsytor där du kan sola och njuta av sommaren.

Läs mer

Centralbadet i Norrköping

Öppet 15 maj - 31 augusti

Njut av Centralbadets alla utomhusbassänger och aktiviteter för hela familjen. Här finns en 50-metersbassäng, en 25-meters undervisningsbassäng och en hoppbassäng med ett 3–10 meters hopptorn. För våra yngsta besökare finns en plaskbassäng. För dig som vill ta en paus från bad finns en beachvolleyplan och en lekpark i anslutning till bassängerna.

Läs mer

Hjortensbergsbadet i Nyköping

Öppet 1 Juli klockan 10.00

Här finns en stor utomhusbassäng för dig som vill motionssimma. På området finns även ett hopptorn med tillhörande bassäng. För dig som vill ta en paus från bad finns även stor gräsyta med utecafé och en trevlig altan med bord och stolar.

Läs mer

Huvudstabadet i Solna

Öppet 1 juni - 25 augusti

Huvudstabadet är ett utomhusbad beläget vid Huvudsta strandpromenad intill fina Ulvsundasjön. Anläggningen omfattar härliga grönområden för sol och lek samt en uppvärmd 50-metersbassäng och två barnbassänger. I anslutning till bassängerna finns omklädningsrum med bastu samt café och badshop.

Läs mer

Varmt välkommen att njuta av våra utomhusbad i sommar!