Översätt sidan:

Ramdalens sportcenter

Välkommen till Ramdalens sportcenter! Här finns gym, gruppträning och bad och café. Vi har också en härlig relaxavdelning, sporthall och frisbeegolf.

Boka nästa barnkalas här - vi erbjuder kalas både på land och i vatten!

 

Bassänger

I Ramdalens sportcenter hittar du en undervisningsbassäng, en 25-metersbassäng samt ett badlandskap för de minsta barnen. 

Alla bassänger har en vattentemperatur på 28 grader. 

Barn under 12 år måste ha sällskap av ombytt vuxen. Läs våra regler och rekommendationer under Viktig information.

Motionssim

Hos oss kan du välja att simma på många olika sätt (förutom de fyra simsätten förstås). Vi har speciella tider för enbart motionssimmare, ibland med skön musik i hallen och levande ljus på poolkanten..

Babysim & minisim

Medleys kurser i babysim och minisim ger ditt barn grunderna för glädje och trygghet i vatten. Det är också en mysig aktivitet för förälder och barn! 

Ditt barn kan börja på babysim när det är cirka 3 månader gammalt och har läkt navel. En vuxen är alltid med i vattnet (lokala avvikelser kan förekomma). 

Från cirka ett år erbjuder vi minisim, och därefter simskola för alla åldrar. 

Läs mer om babysim och minisim här. 


Boka här

Obs! Alla barn i simskola får bada gratis på alla Medley-anläggningar under hela simskoleperioden. 

Simskola

Vi vill dela med oss av glädjen och tryggheten i att kunna simma och ha kul i vatten! Medley simskola ger ditt barn grunderna till detta och till fortsatt simglädje senare i livet.

Efterhand kan ditt barn ta olika simmärken. Vilka märken han/hon tagit kan du bocka av på våra fina simmärkeskort! Hämta ditt kort i receptionen. 

  

Läs mer om våra simskolor.


Boka simskola

 

Obs! Alla barn i simskola får bada gratis på alla Medley-anläggningar under hela simskoleperioden. 

SwimFun Crawlteknik

För dig som är lite äldre och redan kan simma en del har vi kursen SwimFun Crawlteknik. Efter kursen känner du till de tekniska grunderna för crawl (position, armtag, benspark, andning). Målet är att du ska kunna simma minst 25 crawl med andning. Med rätt teknik är det lätt att träna upp uthålligheten i simningen. 

Vi provar också på att göra proffsiga voltvändningar och startdyk från pall eller kant. 

Visst låter det kul? 


Boka här

Obs! Alla barn i simskola får bada gratis på alla Medley-anläggningar under hela simskoleperioden. 

Crawlkurs

Att crawla är roligt och dessutom effektiv träning! Alla våra crawlkurser är Vansbrocertifierade, vilket innebär att kursens upplägg och innehåll är godkänt av Vansbrosimningen.

Vi erbjuder både crawlkurser och privatlektioner. 

Läs mer om våra crawlkurser.


Boka här

Gruppträning

Hos oss hittar du gruppträningspass för alla intressen och behov. Dessutom kan du gå på vattenträning - lika effektivt som träning på land och skonsammare mot muskler och leder. Våra inspirerande instruktörer leder pass för både otränade och vältränade. Och det finns många olika pass att välja på. 

Om inget annat anges är alla pass 55 min förutom vattenpassen som är 45 min.

Vi tillämpar dynamiska gruppträningsscheman för att möta efterfrågan från våra medlemmar. Välfyllda pass bidrar till bra energi för både medlemmar och instruktörer, och vi anpassar därför vårt utbud under året.

Veckans schema hittar du här.   

Åldersgräns

Åldersgräns för att få delta i vår gruppträning är från det år du fyller 14.

Övrigt

Ta för vana att komma i god tid till passet. Informera instruktören om du är ny och behöver lite extra hjälp med utrustning, inställningar osv. Vi hjälper gärna till.

Personlig träning

Vi vet alla att det är viktigt att röra på sig och träna sin kropp. Men det är inte alltid så enkelt. Kanske har du svårt att hitta den rätta motivationen eller att få tiden att räcka till? Eller så har du testat olika träningsformer men inte riktigt hittat din grej. 

Med en personlig tränare på Medley blir det enklare att hamna rätt. Ni går tillsammans igenom dina mål med träningen för att hitta en nivå som är rätt för just dig. Det innebär att du får en personlig träning som är anpassad för dina behov. På köpet får du en träningspartner som stöttar dig mentalt och hjälper dig att skapa rutiner, och du kommer förmodligen att träna hårdare än du trodde att du kunde!

Personlig träning är populärare än någonsin. Det är inte så konstigt. Varje enskild individ kan dra nytta av en personlig tränare, oavsett om du vill bygga muskler, förbättra konditionen eller gå upp eller ner i vikt. Se det som en investering för framtiden. Tillsammans med din PT blir det enklare att nå ditt mål - oavsett vad det är!

Läs mer och skicka intresseanmälan.


Personlig tränare

Pasi Orha

E-post: pasi.orha@medley.se

Specialitet: 

- Gym, fria vikter
- Muskeluppbyggnad
- Viktnedgång
- Kost
- Kampsport

Gym

I Ramdalens sportcenter finns ett trevligt gym på entréplan som innehåller det mesta som kan önskas, både konditions- och gruppträningsmaskiner.

Boka gärna en gyminstruktion. Instruktionen är gratis och kommer att göra din träning både effektivare och roligare. Boka i receptionen. 

Till Ramdalens sportcenter hör också två nyckelgym: Stenkulla och Stigtomta.

Kinesis

Vi erbjuder även träning i Kinesismaskin. Kinesismaskinen kan liknas vid en dragmaskin där du tränar motståndsbaserat i tredimensionella rörelser.

Med Kinesis tränar du kroppen naturligt och funktionellt, Du rör dig fritt och övningarna liknar de rörelser du utför i din vardag som t.ex. när du lyfter upp ditt barn, lägger upp något på en hylla eller jobbar i trädgården.

Att träna Kinesis innebär att du kombinerar balans, styrka och smidighet. Du arbetar med alla mag- och rygg muskler vilket gör att du får en bättre hållning som är dig till hjälp i din vardag.

Familjeträning

Vi ser gärna fler barn i gymmet. Vi tror på att skapa bra träningsvanor redan i tidig ålder. Därför kan du låta din 10-åring följa med nästa gång du ska träna.
Familjeträningen gäller under våra ordinarie öppettider och ni behöver gå igenom en gyminstruktion eller delta i vår familjeworkshop som vi har ibland. Instruktionen är gratis och kommer att göra din träning både effektivare och roligare. Boka i receptionen. 

Familjeträningen gäller på vissa utvalda gruppträningspass också.
Prata med oss i receptionen nästa gång, så bokar vi.

Familjepass

Barn gör inte som vi föräldrar säger, de gör som vi gör. Vi tror därför på att skapa bra träningsvanor redan som barn. Sedan tidigare har barn varit välkomna in i gymmet tillsammans med sina föräldrar, och nu har vi skapat särskilda gruppträningspass som passar perfekt för barn och föräldrar!

Genom lek, rörelse och utmaningar får barn och vuxna möjlighet till träning och en härlig stund tillsammans. Kul, eller hur?

Familjepassen finns för åldersgrupperna ca 1-5 resp ca 6-9 år, och bokas tre dagar innan precis som vanligt. 

Boka här

Badkalas

Barn älskar både bad och kalas!

Boka ett härligt och roligt badkalas hos oss! Varmkorv eller pannkaka och fika (Festis, russin, kexchoklad och glass) till alla kalasbarn ingår. Födelsedagsbarnet får en liten present från FLODIS.

Närvarande föräldrar bjuder vi på te eller kaffe. I ett badkalas ingår entré för tre vuxna. Ni behöver vara ombytta och tillsammans med barnen i vattnet.

Vi har trampoliner, hopptorn, flytleksaker mm. Låna gärna vårt lekhäfte med tips på roliga lekar! 

Ta gärna med en undervattenskamera eller en Gopro och föreviga kalaset med häftiga bilder. Tagga med #medleyseverige, #ramdalen och #FLODIS.

Kalaset varar i 2 timmar och tillsammans bestämmer vi en tid då maten ska serveras. Vi hjälper självklart till med servering och städning. Du känner ditt barn bäst och med hjälp av vårt material, leksaker och färdigplanerade lekar ger vi er möjligheten att styra kalaset precis som ni vill.

Självklart finns vi tillgängliga under de 2 timmarna för frågor, funderingar och annat.

Pris: 139 kr/barn

Bokning
Intresseanmälan görs till: ramdalenssportcenter@medley.se 
Ange ditt namn, telefonnummer och e-post, så kontaktar vi dig. 

Ladda ner vår fina kalasinbjudan här.

 

Discokalas

Disco, disco, disco!

Kalaset äger rum på land i en stor fin lokal som är utrustad med musikanläggning och tuffa discolampor. Välj bland våra utvalda “Disco-lekar” eller bara dansa er igenom de två timmarna. Under kalasets gång får ni besök av FLODIS som vill dansa FLODIS-dansen med alla barn!

Varmkorv eller pannkaka och fika (Festis, russin, kexchoklad och glass) till alla kalasbarn ingår. Födelsedagsbarnet får en liten present från FLODIS.

Närvarande föräldrar bjuder vi på te eller kaffe.

Kalaset varar i 2 timmar och tillsammans bestämmer vi en tid då maten ska serveras. 

Minst en vuxen ska vara med under hela kalaset, gärna flera!

Vi hjälper till med matserveringen och städning. Du känner ditt barn bäst och med hjälp av vårt material, leksaker och färdigplanerade lekar ger vi er möjligheten att styra kalaset precis som ni vill. 

Självklart finns vi tillgängliga under de 2 timmarna för frågor, funderingar och annat. 

Pris: 139 kr/barn

Tillval: Lekledare 699 kr

Bokning
Intresseanmälan görs till: ramdalenssportcenter@medley.se 
Ange ditt namn, telefonnummer och e-post, så kontaktar vi dig. 

Ladda ner vår fina kalasinbjudan här.

 

Sportkalas

Kalaset för barn med kvicksilver i benen

Sportkalaset hålls på land i en stor fräsch träningslokal. Här finns möjligheter att spela fotboll, innebandy, bowling, kasta prick mm. Vi har också flera färdigplanerade lekar som ni enkelt kan genomföra. Utbudet på aktiviteter är stort och ni kommer inte få några problem att hålla barnen sysselsatta.

Varmkorv eller pannkaka och fika (Festis, russin, kexchoklad och glass) till alla kalasbarn ingår. Födelsedagsbarnet får en liten present från FLODIS.

Närvarande föräldrar bjuder vi på te eller kaffe.

Kalasen varar i 2 timmar och tillsammans bestämmer vi en tid då maten ska serveras. 

Minst en vuxen ska vara med under hela kalaset, gärna flera!

Vi hjälper till med matserveringen och städning. Du känner ditt barn bäst och med hjälp av vårt material, leksaker och färdigplanerade lekar ger vi er möjligheten att styra kalaset precis som ni vill. 

Självklart finns vi tillgängliga under de 2 timmarna för frågor, funderingar och annat.

Pris: 139 kr/barn

Tillval: Lekledare 699 kr.

Bokning
Intresseanmälan görs till: ramdalenssportcenter@medley.se 
Ange ditt namn, telefonnummer och e-post, så kontaktar vi dig. 

Ladda ner vår fina kalasinbjudan här.

 

Romerskt bad

Välkommen till vår romerska avdelning. Hit kan du komma som privatperson, basta, relaxa och bry dig om dig själv en stund. Romerska badet ingår i entréavgiften.

Information

I relaxavdelningen är alla som fyllt 18 år välkomna.

På lördagkvällar från kl 17 kan du hyra hela avdelningen. Kontakta receptionen för mer info.

Aufguss

Aufguss är en njutning utan dess like! Om du inte redan älskar Aufguss så kommer du att göra det när du testat, det är vi helt övertygade om. 

Väldoftande, eteriska oljor och vatten hälls över heta stenar och "viftas" omkring så de sprider sig i bastun. Effekten beror på oljorna, lugnande eller uppiggande. 

En sittning tar ungefär 10 minuter. Du har inga badkläder, men du kan svepa ett badlakan om dig. Vår rekommendation är dock att basta hela kroppen, bara du har en handduk att sitta på så att fukten samlas där.

Kontakta receptionen för mer information.

Mer information

Öppettider

Kontakt & Kundservice

Address
Torpsvägen 1 C
613 35 Oxelösund
Koordinater
Lat: 58.673836, Lon: 17.081594
Karta
Hitta hit
Telefon
0771-586 000

Ramdalens sportcenter drivs av Medley på uppdrag av Oxelösunds kommun.

Medley

Adress
Huvudkontor:
Dalvägen 14
169 56 Solna
Telefon
0771-586 000

Friskvårdscheckar och friskvårdskuponger

Vi tar emot och löser in Friskvårdscheckar och Friskvårdskuponger på alla våra anläggningar. Läs mer genom att klicka på respektive logotyp.

Information om cookies Copyright © 2016

Tyck till