Erbjudande - 20 % rabatt på träningsmedlemskap och vi bjuder på adminavgiften (värde 295 kr)!
null

Om Medley

På våra anläggningar finns det något för alla som vill bada och ha kul eller träna och röra på sig. Vi hjälper också dig som vill bli bra på att crawla och barn i alla åldrar att lära sig simma. Och när de fyller år så fixar vi ett riktigt badkalas där Flodis kommer på besök.


Hos oss kan du verkligen få härliga upplevelser oavsett om du vill relaxa och njuta, forsa fram i en vattenrutschkana eller träna riktigt hårt på gymmet eller på gruppträning. Gruppträna kan du göra både inne, ute och i vattnet här hos oss. Vi jobbar hårt för att du och alla andra ska hitta något som passar just dig, oavsett om du är ung eller gammal, nybörjare eller elitidrottare. 

Välkommen till Medley!

Fakta och historik

Medley är en av Sveriges ledande aktörer i bad- och friskvårdsbranschen och startade sin verksamhet 2001. Fler än 20 bad- och träningsanläggningar fördelade på 17 kommuner drivs idag av Medley. I flertalet fall bedrivs verksamheten i anläggningar som ägs av kommuner, men verksamhet bedrivs även i egna lokaler. Vi vill vara det självklara valet och den naturliga mötesplatsen i de kommuner vi verkar i för en aktiv fritid på land och i vatten. Mer information om hur vi samarbetar med Sveriges kommuner hittar du här, För kommuner

Sedan 2012 ägs Medley till 100 procent av Tagehus. 2022 var omsättningen 400 miljoner kronor och antalet fast anställda cirka 250 personer.

Organisation

Möt Medleys ledningsgrupp bestående av personer med lång erfarenhet av både friskvårds-, ekonomi-, nöjes- och resebranschen. Våra e-postadresser är fornamn.efternamn@medley.se.

Daniel Almgren, Verkställande direktör

Jag drivs av att få fler människor att hitta sin modell för ett liv i rörelse. På Medley vill jag att alla, oavsett ålder, ska trivas och känna sig hemma - i vattnet eller på gymmet. Extra viktigt för oss är att erbjuda dem som just startar igång sin träningsresa den hjälp de behöver för att etablera en god vana och finna glädjen i ett aktivt liv.

Camilla Eriksson, Affärsutvecklingschef

Jag brinner för ett bra ledarskap och älskar att se människor utvecklas omkring mig. Att få arbeta på ett företag som gör skillnad i samhället genom att bidra till ökad simkunnighet, stimulera fler till träning och ökad hälsa - gör att varje dag är stimulerande.

Irene Barnå, CFO

Som förälder har jag följt barnen genom babysim, simskola och simträning och har sett vad simkunnighet ger i form av glädje, trygghet, rörelse och lek i vatten. Jag är stolt att representera Medleys arbete inom både bad och träning och att få bidra till en ekonomiskt hållbar verksamhet.

Nils Rådström, CCO

Träning har alltid varit väldigt viktigt för mitt eget välmående och att få jobba för att fler människor ska bli inspirerade att göra träningen till en del av sin vardag känns väldigt meningsfullt och kul. 

Per von Krusenstierna, regionchef Stockholm

Jag gillar motionssim som träningsform, känns även meditativt att vara i vattnet, kombinationen med Medley station är för mig perfekt. Jag uppskattar god mat med passande drycker, att hålla mig aktiv möjliggör detta som för de flesta av Medleys kunder.

Martin Lind, regionchef södra Sverige

Jag brinner för utveckling av både medarbetare och de anläggningar vi driver. Att varje dag få arbeta med dessa viktiga mötesplatser och att få vara en del i både liten och stor framgång är helt fantastiskt. Den egna fritiden spenderas i det lokala föreningslivet. Genom åren har det varit mycket Svenska livräddningssällskapet, men just nu ligger engagemanget främst i den lokala fotbollsklubben.