null

Företag & samarbeten

Är du ute efter träning som gruppaktivitet, teambuilding eller vill du genomföra en lyckad friskvårdssatsning på ditt företag eller i din idrottsförening? Då är Medley det perfekta valet. Vi erbjuder roliga och inkluderande upplägg oavsett erfarenhet eller tidigare träningsnivå. Genom vårt breda träningsutbud på land och i vatten skräddarsyr vi minnesvärda och motiverande upplevelser.


På jakt efter en rolig och minnesvärd aktivitet? Då är ett besök hos Medley det perfekta valet för dig som är företag, förening, skolklass eller kompisgäng. Vårt breda utbud på land och i vatten gör att vi kan erbjuda skräddarsydda upplevelser utöver det vanliga.

Friskvård & teambuilding för företag

Att investera sina medarbetare ger inte bara en bättre hälsa utan bättre resultat.  Vi gör skillnad genom att erbjuda lekfulla, motiverande och inkluderande upplägg oavsett erfarenhet och nivå. Att hälsa och rörelse har en positiv effekt på vårt välmående är vida känt, men ibland kan det vara svårt att orientera sig bland utbudet. Vi vill att det ska vara lätt att komma igång med hälsofrämjande aktiviteter för ditt företag. Friskare medarbetare tjänar alla på.

Enkelt att komma igång

Med lång erfarenhet vad som fungerar prioriterar vi lokal kontakt och skräddarsydda upplevelser vilka matchas mot just dina önskemål och behov. Allt du behöver göra för att komma igång är att fylla i detta formulär, därefter hör vi av oss till dig.

Företagspaket

Exempel på aktiviteter

Evenemang och företagsaktiviteter - träningsdagar, teambuilding, företagsutmaningar, företagsmästerskap (t ex triathlon, välgörenhetsaktiviteter), HLR-utbildningar, konferens och relax*.

Företagspass - träningspass i gym, gruppträning, bassäng med eller utan instruktör eller simlärare, personlig träning och träningsprogram. 

Hyra - hyra av lokal, simbanor, bassänger.

Företagspaket - företagsrabatter erbjuds till företagskunder vid paketköp av träning, simning eller klippkort samt till företag som har regelbundna bokningar.

Företagsmedlemskap - företagsrabatter erbjuds alltid till företagskunder som förköper en större mängd medlemskap.

Topp 4 mest populära 2024:

1.        Företagspass i gym & gruppträning

2.        Företagspaket (simpaket)

3.        Företagsmedlemskap 

4.        Konferens och relax*

*På utvalda anläggningar

Samarbeten

Med över fyra miljoner besök per år är våra anläggningar några av de mest besökta platserna i kommunerna där vi verkar. Och därmed också naturliga mötesplatser för lek, hälsa och träning för människor i alla åldrar. 

Vi är alltid intresserade av roliga samarbeten som är win-win för båda parter. Är du vår nästa samarbetspartner? 

Skola & förening

Att boka ett badbesök hos oss är ett fantastiskt sätt att främja elevhälsa och vattenvana samtidigt som man har det väldigt roligt. Våra olika anläggningar erbjuder ett varierat utbud och passar utmärkt som destination vid exempelvis utflykter eller temadagar.

Idrottsförening

Att variera sin träning med olika träningsformer är ett bra komplement för att nå nya nivåer. Varför inte boka in ett fyspass med instruktör eller köra ett intervallpass i vattnet för att bryta av den montona grundsäsongsträningen? Genom att ha många olika delar under samma tak, kan Medley erbjuda en mängd olika upplägg som passar aktiva oavsett sport, från nybörjare till elitnivå. 

Vår träningsfilosofi
Vi står för en sund och säker träning där alla ska ha möjlighet att träna oavsett tidigare erfarenhet. Vårt mål är att erbjuda träning för hela kroppen, både vad gäller gruppträning på land, i vatten och på gymmet. Vår filosofi bygger på långsiktighet, dels för att ge varje enskild person möjlighet att lyckas, dels för att undvika skador.

Vi vill att varje person som är aktiv hos oss ska känna glädje, trygghet, tillit och framgång i sin träning. Vi hoppas att vi, genom att lyssna, stötta, inspirera och vägleda våra medlemmar på sin träningsresa, bidrar till detta.

Träningsresan
Vi vill ge varje person alla förutsättningar att lyckas i sin träning så att hälsan behålls över tid. Därför har vi tagit fram ett koncept för att hjälpa till direkt från start. I träningsmedlemskap hos oss ingår träningsresan:

Genom coaching, inspiration och pepp hjälper vi till att komma igång med träning och utvecklas framåt. Vårt mål är att varje person över tid ska känna sig bekväm att träna med större delen av vår utrustning på gymmet och/eller på alla nivåer av våra gruppträningspass. Läs mer om Träningsresan