Snart öppnar vi utebadet! Som vi längtat!
Bild på en man som hjälper en kvinna att träna.

Personlig träning på Medley

Vilka är fördelarna med personlig träning?

Personlig träning passar alla, både dig som aldrig tränat tidigare och dig som är träningsvan. Oavsett dina ambitioner, önskemål och tidigare erfarenheter så hjälper våra personliga tränare till att hitta träningsformerna som fungerar för dig. Vårt mål är att du ska må bra, nå dina mål och ha roligt när du tränar.

Vad gör en personlig tränare och hur går det till?

‌Tillsammans med din personliga tränare (PT) lägger du upp ett individuellt träningsprogram och följer kontinuerligt upp dina mål. Din PT anpassar träningen efter dig och dina förutsättningar, peppar och ser till att du tränar på rätt sätt.

Vilken typ av personlig träning passar mig?

PT 55 - Jag vill ha fullt fokus på mig och mina mål!

Du har en egen PT som coachar, peppar och tar din träning till en ny nivå. Under 55 minuter har du en alldeles egen personlig expert på träning och hälsa som motiverar dig och sätter dig i centrum. Du följer det individuella träningsprogram som ni tillsammans lagt upp utifrån dina mål.

PT 25 - Jag behöver snabb och intensiv träning!

Du har en egen PT som coachar och ett individuellt träningsprogram precis som PT 55, skillnaden är att du tränar mer intensivt under en kortare tidsperiod. Varje träningstillfälle är 25 minuter. PT 25 passar framförallt dig som är träningsvan men inte riktigt får tiden att räcka till. Men är även toppen för dig som aldrig tränat förr och vill börja ta små steg på din träningsresa.

PT Duo - Jag vill träna tillsammans med min partner, kollega eller vän!

PT Duo innebär att du tränar tillsammans med en annan person och er gemensamma PT. Du delar helt enkelt hela träningsupplevelsen med någon du tycker om. Givetvis är träningen skräddarsydd utifrån era egna mål men det finns ytterligare en, utöver din PT, som kan peppa och sporra. Att dela på en PT skapar perfekta förutsättningar för att öka träningsglädjen och stärka engagemanget. Varje träningstillfälle är 55 minuter.

Här erbjuder vi personlig träning

Sugen på att komma igång med personlig träning? Läs mer om utbudet på din Medley-anläggning: