Ramdalens sportcenter
null

Relax i Ramdalens sportcenter

Njut av en stunds avkoppling i vår avstressande relaxavdelning på Ramdalens sportcenter i Oxelösund. Bada pool, slappna av i sköna vilstolar, basta och få en härlig SPA-känsla. En stund i relaxen är en perfekt avslutning efter ett träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen.


Hyr relaxen Öppettider Boka BastuSPA

Vårt utbud i relaxen

Populär vardagslyx med relax på Ramdalens sportcenter i Oxelösund

Här hos oss kan du njuta av bastu, aufguss och rå om dig själv en stund.

Under vinterhalvåret erbjuder vi regelbundna spa-eftermiddagar. En bastuvärd häller på underbart väldoftande eteriska oljor och vatten över heta stenar. Värmen "viftas" sedan omkring så att den mjukt sprider sig i bastun. Sagolika effekter skapas, allt från lugnande till uppiggande.

I relaxavdelningen är alla som fyllt 17 år välkomna. På lördagkvällar från kl 17 kan du hyra hela avdelningen. Kontakta receptionen för mer info.

Välkommen att njuta av bad och bastu!

Relax på Ramdalens sportcenter i Oxelösund

Njut av relax hos oss. En stund i vårat SPA är en perfekt avslutning efter ett träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen. Läs mer för att se vilka möjligheter som finnas för att boka relax, hyra relax och abonnera relaxen samt för information om event i relaxen och eventuella behandlingar i relaxen.