Översätt sidan:

Söra simhall

Välkommen till Söra simhall! Vi har både vattenträning, gym, kafé och vattenlek. Det finns en 25-metersbassäng med 6 banor samt en undervisningsbassäng och bastu. Vi bedriver även simskola i mysiga Solskiftesbadet i närheten.

PS. Du behöver ett hänglås till skåpet. Ta med ett hemifrån eller köp i receptionen. 


Medley driver också det mysiga inomhusbadet Solskiftesbadet. Solskiftesbadet är ett mindre bassängbad som används för simskoleverksamhet och som är väl anpassat och lämpligt för funktionshindrade.

 

Bassänger

I Söra simhall finns en 25-metersbassäng med 6 banor samt en undervisningsbassäng.

Temperatur

I vår 25-metersbassäng är det 27 grader.

Barn under 12 år måste ha sällskap av ombytt vuxen. Läs våra regler och rekommendationer under Viktig information.

Motionssimning

Simning är effektiv, rolig och skonsam träning. På Medley vi speciella tider för enbart motionssimmare, ibland med skön musik i hallen och levande ljus på poolkanten.

Runnerz

Testa Runnerz du också! Runnerz fungerar ungefär som ett hamsterhjul - kliv in i den flytande uppblåsbara cylindern och ge dig iväg över vattnet. Vi har den framme kl.12.30-15.00 på lördagar och söndagar. Eller varför inte hyra Runnerz till badkalaset? Kostnad: 500 kr

Simskola

Vi vill dela med oss av glädjen och tryggheten i att kunna simma och ha kul i vatten! Medley simskola ger ditt barn grunderna till detta och till fortsatt simglädje senare i livet. 

Efterhand kan ditt barn ta olika simmärken. Vilka märken han/hon tagit kan du bocka av på våra fina simmärkeskort! Hämta ditt kort i receptionen. 

  

Läs mer om Medleys simskolor.

Vi bedriver även simskola i närbelägna Solskiftesbadet


Boka simskola

 

Obs! Alla barn i simskola får bada gratis på alla Medley-anläggningar under hela simskoleperioden. 

Babysim & minisim

Medleys kurser i babysim och minisim ger ditt barn grunderna för glädje och trygghet i vatten. Dessutom är det en härlig aktivitet för förälder och barn tillsammans!

Vi har babysim och minisim på närbelägna och mysiga Solskiftesbadet

SwimFun Crawlteknik

För dig som är lite äldre och redan kan simma en del har vi kursen SwimFun Crawlteknik. Efter kursen känner du till de tekniska grunderna för crawl (position, armtag, benspark, andning). Målet är att du ska kunna simma minst 25 crawl med andning. Med rätt teknik är det lätt att träna upp uthålligheten i simningen. 

Vi provar också på att göra proffsiga voltvändningar och startdyk från pall eller kant. 


Boka SwimFun

Obs - alla barn i simskola får bada gratis på alla Medley-anläggningar under hela simskoleperioden!

Crawlkurs

Att crawla är roligt och dessutom effektiv träning! Alla våra crawlkurser är Vansbrocertifierade, vilket innebär att kursens upplägg och innehåll är godkänt av Vansbrosimningen.

Vi erbjuder både crawlkurser och privatlektioner. 

Läs mer om våra crawlkurser.


Boka crawlkurs

Badkalas

Barn älskar både bad och kalas, så låt nästa kalas bli ett badkalas! Glass, ballonger, mat, dukning, alla vattenleksaker, städning - allt ingår. Och det blir garanterat bra hålligång.
 

Boka badkalas

Kalas på Söra simhall

 • Kalasvärd som tar emot och hjälper till under kalaset
 • Kalasgästerna duschar och tvättar sig utan badkläder innan bassängbad.
 • Därefter är det full fart i bassängen
 • När maten kommer ropar vi upp alla barn.
 • Vid det uppdukade kalasbordet, serverar vi korv med bröd och glass.
 • Efter maten får man sedan bada en stund till innan hemgång.
 • Allt bad sker på egen risk. Vi har begränsad badbevakning, samtlig personal har livräddningsutbildning och finns till hands om olyckan skulle vara framme.

Tid & Pris

Lördag & söndag kl 11.00-13.00 & 14.00-16.00 (simhallen öppen för allmänheten), 2 000 kr 

Lördag kväll kl 18.00-20.00 (egen simhall), 3 500 kr

I kalaspaketet ingår

 • 2 st korvar med bröd alt. 2 pannkakor med grädde& sylt samt dryck
 • Glass
 • Festdukat bord, ballonger
 • Kalasvärd som tar emot och hjälper till under kalaset

Runnerz

Till badkalaset kan du boka Runnerz, ett uppblåsbart "hamsterhjul" barnen kan ha mycket kul i!

Pris 500 kr.

Bokning & betalning

Våra badkalas är mycket populära så boka i tid! En vuxen per fem barn skall vara med (vi bjuder på inträdet för en vuxen per fem barn. Varje vuxen utöver betalar 65 kr.) Vid fler än 15 barn är priset 100 kr/barn. Dukning gäller endast barn.

Kontakta oss

Tel 010-450 90 94,  e-post sorasimhall@medley.se

Först när du betalat kalaset är bokningen genomförd. Betalningen sker senast 7 dagar innan kalasdagen. Avbokning med full återbetalning kan ske upp till 14 dagar före kalaset. Vid förhinder kan du alltid ändra kalasdatum genom att kontakta oss.

Ladda ner vår fina kalasinbjudan här!

Gym

I Medleys gym är alla välkomna. Våra gym passar alla målgrupper oavsett om du är otränad, har tränat mycket tidigare eller vill lära sig mer.

Gymmen är utrustade med moderna konditions- och styrketräningsmaskiner som är lätta att använda. Här finns förstås även fria vikter för dig som föredrar det. Ett bra tips för att lära känna oss och anläggningen samt få ett träningsprogram, är att boka en plats på en instruktion i gymmet. Instruktionen är gratis och kommer att göra din träning säkrare och roligare. 

Vill du få ut maximalt av din träning rekommenderar vi att du bokar en personlig tränare.

Information

Åldersgräns för att träna i vårt gym är från det år du fyller 16.

Alla gymbesökare behöver ta med rena inneskor och handduk.

Gruppträning

Hos Medley hittar du gruppträningspass för alla intressen och behov. På Söra simhall kan du gå på Easy Line och vattenträning - lika effektivt som träning på land och skonsammare mot muskler och leder. Våra inspirerande instruktörer leder pass för både otränade och vältränade. 

Passen är 55 min om inget annat anges, förutom vattenpassen som är 45 min. 

Information

Åldersgräns för att få delta i vår gruppträning är från det år du fyller 14.

Ta för vana att komma i god tid till passet. Informera instruktören om du är ny och behöver lite extra hjälp med utrustning, inställningar osv. Vi hjälper gärna till.

 

Våra gruppträningspass

Personlig träning

Vi vet alla att det är viktigt att röra på sig och träna sin kropp. Men det är inte alltid så enkelt. Kanske har du svårt att hitta den rätta motivationen eller att få tiden att räcka till? Eller så har du testat olika träningsformer men inte riktigt hittat din grej. 

Med en personlig tränare på Medley blir det enklare att hamna rätt. Ni går tillsammans igenom dina mål med träningen för att hitta en nivå som är rätt för just dig. Det innebär att du får en personlig träning som är anpassad för dina behov. På köpet får du en träningspartner som stöttar dig mentalt och hjälper dig att skapa rutiner, och du kommer förmodligen att träna hårdare än du trodde att du kunde!

Personlig träning är populärare än någonsin. Det är inte så konstigt. Varje enskild individ kan dra nytta av en personlig tränare, oavsett om du vill bygga muskler, förbättra konditionen eller gå upp eller ner i vikt. Se det som en investering för framtiden. Tillsammans med din PT blir det enklare att nå ditt mål - oavsett vad det är!

Läs mer och skicka intresseanmälan.


Vår cirkusgympa är gymnastik för barn och ungdomar. Här får deltagarna chansen att lära sig allt ifrån att jonglera till att stå på händerna eller göra den där mest konstiga akrobatiska övningen du bara kan tänka dig. 

Kurserna är åldersindelade och alla kan delta oberoende av förkunskaper. Kursen pågår vid 11 tillfällen á 50 minuter inklusive en härligt sprakande avslutningsshow där alla är välkomna!

OBS! Vi håller kursen i gymnastiksalen i Solskiftesbadet.  

Boka här

OBS!

Alla barn i Medleys barnaktiviteter får bada gratis under hela kursen. Hoppas du älskar att bada!

Mer information

Öppettider

Kontakt & Kundservice

Address
Luffarbacken 84
184 39 Åkersberga
Koordinater
Lat: 59.478034, Lon: 18.309472
Karta
Hitta hit
Telefon
0771-586 000

Söra simhall drivs av Medley på uppdrag av Österåkers kommun.

Medley

Adress
Huvudkontor:
Dalvägen 14
169 56 Solna
Telefon
0771-586 000

Friskvårdscheckar och friskvårdskuponger

Vi tar emot och löser in Friskvårdscheckar och Friskvårdskuponger på alla våra anläggningar. Läs mer genom att klicka på respektive logotyp.

Information om cookies Copyright © 2016

Tyck till