Översätt sidan:
Viktig info!

Badet stängt 13/7-7/8 - Swimming pool closed
På grund av underhållsarbete är simbassängen avstängd 13/7 - 7/8. OBSERVERA att vi öppnar en vecka senare än beräknat, dvs. den 8/8. Vi beklagar förseningen.
Gym och relax är öppna som vanligt.
Due to maintenance work the swimming pool is closed 13/7 - 7/8. Gym and relax are open as usual.

Sollentuna sim- och sporthall

Välkommen till Medley Sollentuna sim- och sporthall! 

Vi erbjuder gym, bad, relax, träning och friskvård i en fräsch anläggning. Vår utrustning och våra lokaler är av hög kvalitet och anpassade både för dig som är nybörjare och för dig som tränat tidigare. 

Bassänger

Vi har en 25-metersbassäng med 2 st svikter (1 resp 3 m). Bassängen med djup från 1,10-3,70 m har 7 banor. Temperaturen är 27 grader.

I vår undervisningsbassäng varierar djupet mellan 90 cm och 1,20 meter, temperatur 29 grader. I undervisnings-bassängen pågår simskola för barn vardagar på eftermiddagen och helger. Undervisningsbassängen är reserverad för simskola tisdagar och torsdagar kl 16.00-18.00.

I vårt lilla äventyrsbad för våra minsta besökare är temperaturen 29-30 grader. 

Barn under 12 år måste ha sällskap av ombytt vuxen. Läs våra regler och rekommendationer under Viktig information.

Relax

I relaxavdelningen finns bubbelpool, ångbastu, och avslappningsutrymmen. Åldersgräns 18 år. 

Självklart har du tillgång till simhallen de tider som simhallen är öppen. Simhallen når du direkt från relaxavdelningen.

Att crawla är roligt och dessutom effektiv träning! Alla våra crawlkurser är Vansbrocertifierade, vilket innebär att kursens upplägg och innehåll är godkänt av Vansbrosimningen.

Vi erbjuder både crawlkurser och privatlektioner. 

Läs mer om våra crawlkurser.


Boka crawlkurs

 


Gruppträning

Hos oss hittar du gruppträningspass för alla intressen och behov. Dessutom kan du gå på vattenträning - lika effektivt som träning på land och skonsammare mot muskler och leder. Våra inspirerande instruktörer leder pass för både otränade och vältränade. Och det finns många olika pass att välja på. 

Alla pass är 55 min förutom vattenpassen som är 45 min om inget annat anges.

Vi tillämpar dynamiska gruppträningsscheman för att möta efterfrågan från våra medlemmar. Välfyllda pass bidrar till bra energi för både medlemmar och instruktörer, och vi anpassar därför vårt utbud under året.

Veckans schema hittar du här.   

Personlig träning

Vi vet alla att det är viktigt att röra på sig och träna sin kropp. Men det är inte alltid så enkelt. Kanske har du svårt att hitta den rätta motivationen eller att få tiden att räcka till? Eller så har du testat olika träningsformer men inte riktigt hittat din grej. 

Med en personlig tränare på Medley blir det enklare att hamna rätt. Ni går tillsammans igenom dina mål med träningen för att hitta en nivå som är rätt för just dig. Det innebär att du får en personlig träning som är anpassad för dina behov. På köpet får du en träningspartner som stöttar dig mentalt och hjälper dig att skapa rutiner, och du kommer förmodligen att träna hårdare än du trodde att du kunde!

Personlig träning är populärare än någonsin. Det är inte så konstigt. Varje enskild individ kan dra nytta av en personlig tränare, oavsett om du vill bygga muskler, förbättra konditionen eller gå upp eller ner i vikt. Se det som en investering för framtiden. Tillsammans med din PT blir det enklare att nå ditt mål - oavsett vad det är!

Läs mer och skicka intresseanmälan.


Personliga tränare

PT på Medley

Robin Barkedahl

E-post: robin.barkedahl@medley.se

Specialitet: 

Crossfit
- Kettlebells
- Kroppsviktövn/gymnastik
- Tyngdlyftning (Ryck & Stöt)
Styrkelyft (Knäböj, Marklyft, Bänkpress)
- Rörlighet

 

Maria Wernborg

E-post: maria.wernborg@medley.se

 PT på Medley

Robin Leanderson

E-post: robin.leanderson@medley.se

Specialitet:  

Löpning: Teknik/Styrka

- Funktionell träning

PT på Medley

Caroline Wernros

E-post: caroline.wernros@medley.se 

Specialitet:

Styrketräning
Nacke/Rygg
Viktminskning
Hållning

 

PT på Medley

Jenny Svensk

E-post: jenny.svensk@medley.se

Specialitet: 

- Funktionell träning 
- Coreträning 
- Mental träning/coaching 

Joakim Jelenius

Gym

Vårt gym erbjuder allsidig träning i nya moderna maskiner. I Medleys gym är alla välkomna. Våra gym passar alla målgrupper oavsett om du är otränad, har tränat mycket tidigare eller vill lära dig mer.

Våra maskiner är lätta att använda och erbjuder träning för din styrka, kondition och förbränning. 

Boka gärna en gyminstruktion. Instruktionen är gratis och kommer att göra din träning säkrare och roligare. 

Information

Åldersgräns för att träna i vårt gym är från det år du fyller 16. Barn kan träna tillsammans med en förälder från det att de är 10 år. Våra tider för familjeträning är onsdag-söndag under ordinarie öppettider. 

Alla gymbesökare behöver ta med inneskor och handduk.

Milon

Maximal effekt på minimal tid

Våga prova vår superenkla cirkelträning Milon! Ledorden för Milon är enkelt, säkert och effektivt:

Enkelt eftersom du inte behöver ställa in maskinerna varje gång. Alla inställningar görs vid din introduktion tillsammans med en instruktör, och finns sedan lagrade på ditt chipkort som du tar med dig vid varje träningstillfälle.

Säkert eftersom all träningshistorik och alla individuella inställningar är lagrade på chipkortet. Du kan alltså inte hamna i fel position eller med fel motstånd vilket gör din träning säker och effektiv. Och rolig!

Effektivt eftersom Milonmaskinerna är försedda med elektroniskt motstånd istället för fysiska vikter. Du kan alltså ställa in olika motstånd för excentrisk och koncentrisk rörelse. Det kan öka effektiviteten på din träning med upp till 40%. 

Prata med oss i receptionen om du är nyfiken på Milon! 

 

 

Showdans

För barn som älskar att dansa!

I vår showdans blandar vi olika dansstilar, och vi vill att alla barn oberoende av förkunskaper ska kunna dansa hos oss! Varje pass är förkoreograferat, vilket innebär att det är anpassat till åldersgruppen. Varje danspass är 50 minuter långt och kursen pågår i 11 veckor och avslutas med en sprakande show. Gillar ditt barn att dansa så kom och dansa med oss på Medley! 

OBS! 

Alla deltagare får fria bad under hela kursen!

Badkalas

Barn älskar också att bada, så boka ett Badkalas hos oss!

Glass, ballonger, mat, dukning, alla vattenleksaker, städning - allt ingår. Och det blir garanterat bra hålligång.

Vi välkomnar max 25 barn/kalas. Föräldrar bevakar själva sina ”kalasbarn” och ansvarar för deras säkerhet. Entré för max 5 vuxna ingår i priset. Övriga som önskar följa med betalar ordinarie badentré. Inne i simhallen eller ute i restaurangen dukar vi ert kalasbord. Om något barn har problem med allergi eller önskar särskild kost, meddela det i samband med bokning eller kontakta restaurangen direkt på tel 076-052 22 99.

Tider och pris

Våra kalastider är lördagar och söndagar kl 11.00-13.00 och kl 14.00-16.00. Fredagar kl 15.00-17.00. Vi behöver din bokning minst en vecka i förväg.

Ett kalas inklusive badentré, mat (hamburgare, pannkaka eller korvtallrik), dryck och mjukglass kostar 150 kr per barn. Minsta antal som du kan boka och betala för är 10 st (1500 kr). Mat för medföljande vuxna tillkommer.


Boka här

 

 

Ladda ner vår fina badkalasinbjudan här!

 

Simskola

Simskola på Sollentuna simhall bedrivs av Turebergs simklubb.

Du kan också boka simskola i Medleys regi på någon av våra närliggande anläggningar, t ex Mörbybadet och Vasabadet i Danderyd.

Självklart kan ditt barn ändå ta sina simmärken hos oss! Vilka märken han/hon tagit kan du bocka av på våra fina simmärkeskort. Hämta ditt kort i receptionen. 

  

I Sollentuna bowlinghall finns 12 banor, café‚ och omklädningsrum. 
Bowlinghallen drivs av Sollentuna bowlinghall AB. Tel 08 - 96 46 46

Sollentuna bowlinghalls hemsida

Mer information

Öppettider

Kontakt & Kundservice

Address
Stubbhagsvägen 2
192 51 Sollentuna
Koordinater
Lat: 59.442900, Lon: 17.952290
Karta
Hitta hit
Telefon
0771-586 000

Drivs av Medley på uppdrag av Sollentuna kommun.

Medley

Adress
Huvudkontor:
Dalvägen 14
169 56 Solna
Telefon
0771-586 000

Friskvårdscheckar och friskvårdskuponger

Vi tar emot och löser in Friskvårdscheckar och Friskvårdskuponger på alla våra anläggningar. Läs mer genom att klicka på respektive logotyp.

Information om cookies Copyright © 2016

Tyck till