Sollentuna sim- och sporthall
null
Observera att du som besöker badet behöver ett hänglås till skåpen i omklädningsrummen. Visitors to the swimmingpools need a padlock for the lockers in the changing rooms.

Relax i Sollentuna sim- och sporthall

Njut av en stunds avkoppling i vår avstressande relaxavdelning på Sollentuna sim- och sporthall i Sollentuna. Bada pool, slappna av i sköna vilstolar, basta och få en härlig SPA-känsla. En stund i relaxen är en perfekt avslutning efter ett träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen.


Öppettider Priser

Vårt utbud i relaxen

Populär vardagslyx med relax i Sollentuna sim- och sporthall

Rå om dig själv och gå på ett minispa med bastu och bubbelpool. I relaxavdelningen finns bubbelpool, ångbastu, och relaxutrymmen. Det är obligatoriskt med badkläder i bubbelpool samt handduk om sig i bastun. 

Självklart har du tillgång till simhallen när den är öppen. Simhallen når du direkt från relaxavdelningen.

Relaxen är mixad alla dagar. Åldersgränsen är 18 år. 

Välkommen att njuta av bad och bastu!

Relax på Sollentuna sim- och sporthall i Sollentuna

Njut av relax hos oss. En stund i vårat SPA är en perfekt avslutning efter ett träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen. Läs mer för att se vilka möjligheter som finnas för att boka relax, hyra relax och abonnera relaxen samt för information om event i relaxen och eventuella behandlingar i relaxen.