Översätt sidan:
Viktig info!

OBS! V.26 - V.32 är det sommaröppettider. 8.00-10.30 & 16.30-20.30 dagligen

Ljungsbro fritidscenter

På Ljungsbro Fritidscenter kan du simma, bada, träna, gymma och relaxa. Vi har även konferenslokal, vandrarhem, ishall och en vedeldad bastukåta. Välkommen.

Bassänger

 I Ljungsbro fritidscenter finns en 25-metersbassäng med 7 banor, hoppbassäng med 2 svikter, barnbassäng och bubbelpool.

Vår 25-metersbassäng håller av simförbundet uppställda mått. Under våra öppettider finns alltid banor tillgängliga för motionssimning - med undantag för onsdagar kl 10.00-11.00 då vi har vattenträning i hela 25-metersbassängen. I bassängerna är det ca 30ºC.

Barn under 12 år måste ha sällskap av ombytt vuxen. Läs våra regler och rekommendationer under Viktig information.

Motionssim

Vår 25-metersbassäng håller av simförbundet uppställda mått. Under våra öppettider finns alltid banor tillgängliga för motionssimning - med undantag för onsdagar kl 10.00-11.00 då vi har vattenträning i hela
25-metersbassängen.

Klassisk afton

På fredagar kl 17.00-19.30 bjuder vi in till en lugn kväll i simhallen. Simma till rogivande musik och levande ljus. Ej hopp och lek.

Minisim

Vi vill dela med oss av glädjen och tryggheten i att kunna simma och ha kul i vatten! Medley minisim/simskola ger ditt barn grunderna till detta och till fortsatt simglädje senare i livet. 

Minisim är för barn cirka 1-5 år. Inga förkunskaper krävs, och en vuxen med i vattnet ingår i kursavgiften.

Lär mer om minisim här.


Boka här

Obs! Alla barn i simskola får bada gratis på alla Medley-anläggningar under hela simskoleperioden.

Simskola

Vi vill dela med oss av glädjen och tryggheten i att kunna simma och ha kul i vatten! Medley simskola ger ditt barn grunderna till detta och till fortsatt simglädje senare i livet. 

Efterhand kan ditt barn ta olika simmärken. Vilka märken han/hon tagit kan du bocka av på våra fina simmärkeskort! Hämta ditt kort i receptionen. 

  

Läs mer om våra simskolor.


Boka simskola

Obs! Alla barn i simskola får bada gratis på alla Medley-anläggningar under hela simskoleperioden.

SwimFun Crawlteknik

För dig som är lite äldre och redan kan simma en del har vi kursen SwimFun Crawlteknik. Efter kursen känner du till de tekniska grunderna för crawl (position, armtag, benspark, andning). Målet är att du ska kunna simma minst 25 crawl med andning. Med rätt teknik är det lätt att träna upp uthålligheten i simningen. 

Vi provar också på att göra proffsiga voltvändningar och startdyk från pall eller kant. 

Visst låter det kul? 


Boka här

Obs! Alla barn i simskola får bada gratis på alla Medley-anläggningar under hela simskoleperioden.

Crawlkurs

Att crawla är roligt och dessutom effektiv träning! Alla våra crawlkurser är Vansbrocertifierade, vilket innebär att kursens upplägg och innehåll är godkänt av Vansbrosimningen.

Läs mer om våra crawlkurser.


Boka här

Gruppträning

Hos oss hittar du gruppträningspass för alla intressen och behov. Dessutom kan du gå på vattenträning - lika effektivt som träning på land och skonsammare mot muskler och leder. Våra inspirerande instruktörer leder pass för både otränade och vältränade. Och det finns många olika pass att välja på. 

Alla pass är 55 min förutom vattenpassen som är 45 min om inget annat anges.

Vi tillämpar dynamiska gruppträningsscheman för att möta efterfrågan från våra medlemmar. Välfyllda pass bidrar till bra energi för både medlemmar och instruktörer, och vi anpassar därför vårt utbud under året.

Veckans schema hittar du här.   

Information

Åldersgräns för att få delta i vår gruppträning är från det år du fyller 14.

Ta för vana att komma i god tid till passet. Informera instruktören om du är ny och behöver lite extra hjälp med utrustning, inställningar osv. Vi hjälper gärna till. 

Personlig träning

Vi vet alla att det är viktigt att röra på sig och träna sin kropp. Men det är inte alltid så enkelt. Kanske har du svårt att hitta den rätta motivationen eller att få tiden att räcka till? Eller så har du testat olika träningsformer men inte riktigt hittat din grej. 

Med en personlig tränare på Medley blir det enklare att hamna rätt. Ni går tillsammans igenom dina mål med träningen för att hitta en nivå som är rätt för just dig. Det innebär att du får en personlig träning som är anpassad för dina behov. På köpet får du en träningspartner som stöttar dig mentalt och hjälper dig att skapa rutiner, och du kommer förmodligen att träna hårdare än du trodde att du kunde!

Personlig träning är populärare än någonsin. Det är inte så konstigt. Varje enskild individ kan dra nytta av en personlig tränare, oavsett om du vill bygga muskler, förbättra konditionen eller gå upp eller ner i vikt. Se det som en investering för framtiden. Tillsammans med din PT blir det enklare att nå ditt mål - oavsett vad det är!

Läs mer och skicka intresseanmälan.


Personlig tränare

Kalle Lund, PT på Medley

Kalle Lund

Tel: 076 - 833 16 12
E-post: kalle.lund@medley.se

Specialitet: 
- Styrketräning
- Kost: viktökning/-reduktion
- Avancerad styrketräning 

Gym

I Ljungsbro fritidscenter ligger vårt fräscha gym i direkt anslutning till simhallen.

Vi har lättanvända maskiner från Technogym som passar alla målgrupper oavsett om du tränat mycket eller är nybörjare. Det finns även en del fria vikter för de som föredrar det.

Boka gärna en gyminstruktion hos oss. Instruktionen är gratis och kommer att göra din träning både effektivare och roligare. Boka i receptionen.

Information

Åldersgräns för att träna i vårt gym är från det år du fyller 16.

I vårt gym används rena inneskor, ta även med vattenflaska och handduk.

Familjeträning

Vi ser gärna fler barn i gymmet. Vi tror på att skapa bra träningsvanor redan i tidig ålder. Därför kan du låta din 10-åring följa med nästa gång du ska träna.
Familjeträningen gäller under vissa tider i veckan och ni behöver gå igenom en gyminstruktion innan. Instruktionen är gratis och kommer att göra din träning både effektivare och roligare. Boka i receptionen.

En sak till, ”gymbarnet” måste fylla 10 år i år. Och hon eller han kan faktiskt vara med på några utvalda gruppträningspass också.

Tider för familjeträning:
Gym
Onsdagar kl 14.00-18.00 och söndagar kl 8.00-12.00.

Gruppträning
Anges i gruppträningsschemat

Showdans

I vår showdans blandar vi olika dansstilar, och vi vill att alla barn oberoende av förkunskaper ska kunna dansa hos oss! Varje pass är förkoreograferat, vilket innebär att det är anpassat till åldersgruppen. Varje danspass är 50 minuter långt och kursen pågår i 11 veckor och avslutas med en sprakande show.

Gillar ditt barn att dansa så kom och dansa med oss på Medley! 


Boka här

Obs! Alla barn på showdans får bada gratis på alla Medley-anläggningar under hela kursen.

Våra showdanskurser

Badkalas

Barn älskar också att bada, så boka ett badkalas hos oss. Plaska, lek och skvätt i en simhall helt för er själva! Ett mycket prisvärt och uppskattat alternativ av föräldrar, födelsedagsbarn och gäster.

Bokning & info

Kontakta vår reception på tel 013-20 68 25, e-post ljungsbrofritidscenter@medley.se

Ladda gärna ner vår fina kalasinbjudan!

Relax

Välkommen till vår relaxavdelning för en stunds lugn och ro. Efter avslutat träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen är en stund i denna avstressande miljö en ljuvlig avkoppling för kropp & själ. Njut av bubbelbad, bastu, sol eller massage.

Utanför ordinarie öppettid går det även bra att hyra relaxavdelningen med tillhörande omklädningsrum. 

Information

I relaxavdelningen är barn under 12 år välkomna i badande målsmans sällskap. Efter kl 18.00 gäller det även för barn under 16 år. I vår vedeldade bastu är åldersgränsen 16 år, även i målsmans sällskap.

I relaxavdelningen måste badkläder alltid användas vid bastubad och dusch.

Boka på tel: 013-20 68 25

Bastukåta

Vintertid kan du inleda helgen med en skön och avkopplande stund i vår vedeldade bastukåta. Fredagar kl. 17.00-19.30 eldar vi upp den varm och go´. OBS! 16-årsgräns.

Klassisk massage

Varför inte unna dig en välgörande massagebehandling? Det förebygger skador, hjälper till vid rehab och lindrar stelhet och värk. Och så är det ju förbaskat skönt.

Med olika handgrepp bearbetar massören musklerna utifrån dina specifika behov. Massagen hjälper till att lösa upp spänningar i hela kroppen och du får en behaglig och skön avslappning. Genom massagen ökar också blodgenomströmningen i musklerna och ämnesomsättningen stimuleras. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare.

Info & bokning

Tel 013-20 68 25

Mer information

Kontakt & Kundservice

Address
Hanorpsvägen
590 74 Ljungsbro
Koordinater
Lat: 58.504704, Lon: 15.492954
Karta
Hitta hit
Telefon
0771-586 000

Ljungsbro fritidscenter drivs av Medley på uppdrag av Linköpings kommun

Medley

Adress
Huvudkontor:
Dalvägen 14
169 56 Solna
Telefon
0771-586 000

Friskvårdscheckar och friskvårdskuponger

Vi tar emot och löser in Friskvårdscheckar och Friskvårdskuponger på alla våra anläggningar. Läs mer genom att klicka på respektive logotyp.

Information om cookies Copyright © 2016

Tyck till