Översätt sidan:

Vattenpalatset Kaskad

Välkommen till Vattenpalatset Kaskad! Här trivs hela familjen i någon av våra härliga bassänger eller på gymmet!

Skåpen i omklädningsrummet låser du med ett hänglås. Ta med ett hemifrån eller köp i receptionen. 

Bassänger

I Vattenpalatset Kaskad finns en motionsbassäng på 25 meter, undervisningsbassäng, äventyrsbad och bubbelpool.

Temperaturen i luften är +29°C och i vattnet minst +27°C.

I undervisningsbassängen har vi varierande vattendjup (måndag & torsdag 130 cm, övriga dagar 70 cm). Lift finns i anslutning till undervisningsbassängen. I omklädningsrummet för funktionshindrade finns en duschsäng och duschstol. Se bassängens öppettider här intill.

Barn under 12 år måste ha sällskap av ombytt vuxen. Läs våra regler och rekommendationer under Viktig information.

Äventyrsbad

I vår tropiska värld finns något för alla busiga badare. Här hittar du en grym vattenrutschbana, virvelkanal, vattenkanoner, jetstrålar och en vattengrotta med vattenfall. Det finns också en skön bubbelpool att relaxa i.

Motionssim

Motionssimning är både roligt och effektivt, och dessutom skonsamt mot kroppen! Vi har speciella tider för enbart motionssimmare, ibland med skön musik i hallen och levande ljus på poolkanten. 

Tisdag deluxe

Sista tisdagen varje månad har vi deluxe kl 18.00-20.00 i vår motionsbassäng. Gäller perioden oktober - mars.

Tisdag deluxe innebär mysbelysning och härlig avslappnande musik. Kom och njut av stillheten samtidigt som du motionssimmar.

Hyr badet

Vi hyr ut hela badet till festen, svensexan, möhippan, företagseventet eller barnkalaset!

Gäller lördagar och söndagar då du kan abonnera hela Vattenpalatset Kaskad. Prata med oss i receptionen för mer information!

 

 

Babysim & minisim

Medleys kurser i babysim och minisim ger ditt barn grunderna för glädje och trygghet i vatten. Det är också en mysig aktivitet för förälder och barn! 

Ditt barn kan börja på babysim när det är cirka 3 månader gammalt och har läkt navel. En vuxen är alltid med i vattnet (lokala avvikelser kan förekomma). 

Från cirka ett år erbjuder vi minisim, och därefter simskola för alla åldrar. 

Läs mer om babysim och minisim här.


Boka babysim/minisim 

OBS! Alla barn i simskola får bada gratis på alla Medley-anläggningar under hela kursperioden. 

Simskola

Vi vill dela med oss av glädjen och tryggheten i att kunna simma och ha kul i vatten! Medley simskola ger ditt barn grunderna till detta och till fortsatt simglädje senare i livet.

Efterhand kan ditt barn ta olika simmärken. Vilka märken han/hon tagit kan du bocka av på våra fina simmärkeskort! Hämta ditt kort i receptionen. 

  

Läs mer om våra simskolor.


Boka simskola

OBS! Alla barn i simskola får bada gratis på alla Medley-anläggningar under hela kursperioden. 

SwimFun Crawlteknik

För dig som är lite äldre och redan kan simma en del har vi kursen SwimFun Crawlteknik. Efter kursen känner du till de tekniska grunderna för crawl (position, armtag, benspark, andning). Målet är att du ska kunna simma minst 25 crawl med andning. Med rätt teknik är det lätt att träna upp uthålligheten i simningen. 

Vi provar också på att göra proffsiga voltvändningar och startdyk från pall eller kant. 

Visst låter det kul? 


Boka här

OBS! Alla barn i simskola får bada gratis på alla Medley-anläggningar under hela kursperioden. 

Crawlkurser

Att crawla är roligt och dessutom effektiv träning! Alla våra crawlkurser är Vansbrocertifierade, vilket innebär att kursens upplägg och innehåll är godkänt av Vansbrosimningen.

Vi erbjuder både crawlkurser och privatlektioner. 

Läs mer om våra crawlkurser.


Boka här

Gruppträning

Hos oss hittar du gruppträningspass för alla intressen och behov. Dessutom kan du gå på vattenträning - lika effektivt som träning på land och skonsammare mot muskler och leder. Våra inspirerande instruktörer leder pass för både otränade och vältränade. Och det finns många olika pass att välja på.

Vi tillämpar dynamiska gruppträningsscheman för att möta efterfrågan från våra medlemmar. Välfyllda pass bidrar till bra energi för både medlemmar och instruktörer, och vi anpassar därför vårt utbud under året.

Veckans schema hittar du här.   

Information

Åldersgräns för att få delta i vår gruppträning är från det år du fyller 14.

Ta för vana att komma i god tid till passet. Informera instruktören om du är ny och behöver lite extra hjälp med utrustning, inställningar osv. Vi hjälper gärna till.

Personlig träning

Vi vet alla att det är viktigt att röra på sig och träna sin kropp. Men det är inte alltid så enkelt. Kanske har du svårt att hitta den rätta motivationen eller att få tiden att räcka till? Eller så har du testat olika träningsformer men inte riktigt hittat din grej. 

Med en personlig tränare på Medley blir det enklare att hamna rätt. Ni går tillsammans igenom dina mål med träningen för att hitta en nivå som är rätt för just dig. Det innebär att du får en personlig träning som är anpassad för dina behov. På köpet får du en träningspartner som stöttar dig mentalt och hjälper dig att skapa rutiner, och du kommer förmodligen att träna hårdare än du trodde att du kunde!

Personlig träning är populärare än någonsin. Det är inte så konstigt. Varje enskild individ kan dra nytta av en personlig tränare, oavsett om du vill bygga muskler, förbättra konditionen eller gå upp eller ner i vikt. Se det som en investering för framtiden. Tillsammans med din PT blir det enklare att nå ditt mål - oavsett vad det är!

Läs mer och skicka intresseanmälan.


Personlig tränare

PT på Medley

Ferhat Uzun

E-post: ferhat.uzun@medley.se

Specialitet: 
- HIT (High Intensity Training)

Gym

Välkommen till Vattenpalatsets Kaskads nya, fräscha gym! 

Här kan du träna traditionell styrka  med skivstänger och hantlar eller i vår fräscha gym. Vi har nya och moderna konditionsmaskiner från Technogym. 

Boka gärna en gyminstruktion. Instruktionen är gratis och kommer att göra din träning både effektivare och roligare. Boka i receptionen. 

Eller varför inte testa funktionell träning - I TRX-band, på pilates- och bosubollar (kroppskontroll, balans och styrka i ett)?

Familjeträning

Vi ser gärna fler barn i gymmet. Vi tror på att skapa bra träningsvanor redan i tidig ålder. Därför kan du låta din 10-åring följa med nästa gång du ska träna. Familjeträningen gäller på tisdagar kl 15.00-17.00, och ni behöver gå igenom en gyminstruktion innan. Instruktionen är gratis och kommer att göra er träning både effektivare och roligare. Boka i receptionen. 

En sak till, ”gymbarnet” måste fylla 10 år i år. Och hon eller han kan faktiskt vara med på några utvalda gruppträningspass också.

Badkalas

Barn älskar både bad och kalas, så varför inte låta nästa kalas bli ett badkalas?

Vi dukar upp för ditt kalas på Solhimlen med ballonger och annat kalasigt! I badkalaset ingår så mycket bad ni orkar, korv med bröd eller pannkakor, en ekologisk Smakis per kalasbarn och självklart glass!

Berätta gärna för oss redan vid bokningen när ni vill äta, så vi kan planera kalaset på bästa sätt. En av de vuxna bör vara på plats någon kvart innan kalaset börjar för att betala och undvika köbildning när resten av kalasbarnen kommer. 

En vuxen per fem kalasbarn går in gratis. Ni vuxna har fullt ansvar för samtliga barn på kalaset. 

Pris per kalasbarn: 100 kr

Minsta antal barn: 6

Välkommen!

Bokning & info

Kontakta vår reception för mer information, tider och priser, tel 0776-586 000

Ladda gärna ner vår fina kalasinbjudan!

Mer information

Öppettider

Kontakt & Kundservice

Address
Södra Storgatan 90 B
362 30 Tingsryd
Koordinater
Lat: 56.522000, Lon: 14.981200
Karta
Hitta hit
Telefon
0771-586 000

Vattenpalatset Kaskad drivs av Medley på uppdrag av Tingsryd kommun.

Medley

Adress
Huvudkontor:
Dalvägen 14
169 56 Solna
Telefon
0771-586 000

Friskvårdscheckar och friskvårdskuponger

Vi tar emot och löser in Friskvårdscheckar och Friskvårdskuponger på alla våra anläggningar. Läs mer genom att klicka på respektive logotyp.

Information om cookies Copyright © 2016

Tyck till