Bild på en kille som tränar i gymmet medan en från personalen coachar

Träningsresan hjälper dig att komma igång

Träningsresan ingår i ditt medlemskap, det är vårt koncept för att hjälpa våra nya medlemmar att komma igång med sin träning och att bibehålla hälsan över tid. Eftersom du får ett personligt träningsprogram är det enklare att komma igång direkt.


Träningsresan innehåller flera nivåer med bland annat träffar med instruktör, workshops och färdiga träningsprogram. Genom vår Träningsresa, som ingår i ditt medlemskap, får du upp till 4 tillfällen med en av våra instruktörer som hjälper dig att komma igång med och utvecklas i din träning oavsett om det är gym, gruppträning eller träning i vatten du vill utföra.

Hur fungerar träningsresan?

När du tecknar ditt medlemskap kommer du att få fylla i ett frågeformulär för bedömning av nivå och du kommer att få en instruktör som följer dig genom träningsresans första tre nivåer. Du kommer även att få ett färdigt träningsprogram utifrån respektive nivå. Maskinerna i gymmen är märkta med en siffra 1-3 där maskiner med siffra 1 lämpar sig för dig som befinner dig på nivå 1 i Träningsresan osv.

Hur hoppar jag på träningsresan?

I receptionen på din anläggning får du ett frågeformulär om träningsresan att fylla i, där kan du även boka in din första träff. Du kan hoppa på träningsresan när som helst, oavsett erfarenhet. Eller så börjar du här: Träningsresan

Vad får jag när jag börjar träningsresan?

Genom coaching, inspiration och pepp hjälper vi dig att komma igång med och utvecklas i din träning. Vårt mål är att du över tid ska känna dig bekväm att träna med större delen av vår utrustning på gymmet och/eller på alla nivåer av våra gruppträningspass.

Boka ditt första tillfälle