Sommarkort

Träna och bada hela sommaren till rabatterat pris!

Kortet för dig som inte får nog av att träna och/eller bada. Sommarkortet gäller på alla våra anläggningar i hela Sverige från 8/5 till och med 31/8 2023.
Läs mer

Bad & träning - vi har något för alla!

Aktiviteter hos Medley innebär en variation av bad och träning. Vi har allt från simning, rutschkanor och badkalas till gym och gruppträning och ett stort utbud av kurser. Oavsett om du är i början av din träning, ska lära dig att ta dina första simtag eller om du tränar inför något lopp så har vi något för just dig.

Vilken träningsform passar dig bäst?


Att börja träna kan vara svårt då det finns så många olika alternativ. I och med att vi på Medley samlar alla aktiviteter under samma tak så har du valfriheten att prova vad som passar just dig. 

Simma, gymma och träna i grupp

Hos oss på Medley kan du simma, bada, gymma och träna i grupp. Vi har gruppträning såväl i vatten som inomhus och utomhus. Ta med familjen och bada en lördag, gå på ett gruppträningspass med en arbetskollega på lunchen eller träna själv i gymmet. Och vill du utveckla din eller dina barns simteknik så har vi massor med simkurser, för liten som stor.

Oavsett hur du väljer att få in träningen i din vardag och vilken träningsform du väljer så vill vi att du som tränar hos oss ska känna och uppleva glädje och framgång i din träning. Vi finns på plats för att stötta, vägleda och inspirera dig i din träning, i den mån du vill. Hos oss finns det alltid någon som kan svara på dina frågor och hjälpa dig att hitta träningen som är rätt för just dig.

Vi hjälper dig att hitta träningsglädjen!

Presentkort

Ett presentkort är den perfekta gåvan, rolig både att få och att ge bort.

Köp presentkort

Välj anläggning

Sök bland våra anläggningar för att hitta öppettider och priser, boka pass och annan information!

Vårt utbud

Blogg

Visa fler blogginlägg
Medlemskap

Komma igång med träning

Hos oss är det enkelt att komma igång att träna. Oavsett om du väljer att köpa ditt medlemskap direkt här på hemsidan eller om du vill vända dig till din närmaste anläggning. I våra träningsmedlemskap ingår gym, gruppträning och bad. Du kan välja att träna på en anläggning eller på flera i en region. Kom igång med din träning redan idag. Välkommen till oss!

Läs mer om våra medlemskap