null

Sommarlov på Medley: Upptäck Roliga Aktiviteter för Barn och Familj!

Hos oss kan hela familjen njuta av ett brett utbud av aktiviteter som passar alla åldrar och intressen. Oavsett om ni vill bada, ta simmärken, prova på gym, delta i gruppträning, testa utomhuspass, lära dig dyka, åka vattenrutschkana eller springa Wibitbana så hittar ni roliga och prisvärda aktiviteter hos oss.

Välkommen till en sommar fylld av skratt, lek och oförglömliga minnen hos Medley! Vi har fyllt sommaren med massa roligt på våra anläggningar runt om i Sverige. Oavsett om du vill vara inomhus eller utomhus – så hoppas vi att göra denna sommar till den bästa någonsin!

Simning och bad: Ta Simmärken och lek i vattnet

Hos Medley är simning den perfekta aktiviteten för barn under sommarlovet. Här kan barnen inte bara ha kul, utan även utveckla sina simkunskaper och ta olika simmärken. Att samla simmärken är en fantastisk motivation för barn att bli bättre på att simma. Vårt mål är att alla barn ska känna sig säkra och trygga i vattnet, samtidigt som de har en rolig och minnesvärd dag. Läs mer här

Prova på gym: träna tillsammans som familj

Sommarlovet är ett utmärkt tillfälle att introducera barnen till gymträning. På Medley kan hela familjen träna tillsammans. Vi erbjuder särskilda tider där barn och föräldrar kan prova på gymmet och lära sig rätt teknik och användning av utrustningen. Att träna tillsammans skapar starka familjeband och samtidigt får barnen en tidig start på en hälsosam livsstil. Våra instruktörer finns alltid till hands för att hjälpa och ge tips, så att alla kan få ut det bästa av sin träning. Läs mer här

Gruppträning och utomhuspass: aktiviteter för alla åldrar

För de som föredrar att träna i grupp erbjuder Medley en mängd olika gruppträningspass som passar både barn och vuxna. Från energifyllda dansklasser till avslappnande yoga, det finns något för alla. Dessutom har vi utomhuspass under sommaren som låter hela familjen njuta av den friska luften medan de tränar. Våra utomhuspass inkluderar allt från löpning och cirkelträning till familjevänliga aktiviteter som gör träningen både rolig och effektiv.
Läs mer här

Utomhusbad

Njut av bad, sol och chill eller träna motionssim i våra utomhusbassänger. För våra yngsta besökare finns grundare bassänger för lek och plask. Med vårt sommarkort badar du till riktigt låga priser hela sommaren på alla* våra anläggningar. Läs mer här

Lär dig dyka: spännande och rolig aktivitet för barn

Genom att lära sig dykteknik får barnen bättre vattenvana och självförtroende i vattnet. Det är en aktivitet som både är rolig och utmanande, samtidigt som det ger en viktig färdighet som kan vara användbar livet ut. Här nedan finns en video uppdelade i olika moment för att öva och öva hela sommaren.

Wibitbana: Utmana Dig Själv på Vår Roliga Hinderbana

En annan höjdpunk är vår Wibitbana, en rolig och utmanande hinderbana i vattnet. Här får både barn och vuxna testa sin balans, styrka och uthållighet genom att ta sig igenom olika hinder. Wibitbanan är perfekt för de som gillar en utmaning och vill ha en aktiv och rolig dag på badet. Ps.Kom ihåg att utbudet varierar på anläggningarna.

Planera en oförglömlig sommar hos medley

Sommarlov på Medley är fullt av aktiviteter som simning, gym, gruppträning, dykning och lek. Här finns något för alla smaker och åldrar. Planera din sommar hos Medley och upplev en oförglömlig semester fylld med skratt och lek!