null

Ny på Medley

När du blir medley på Medley kommer vi att göra allt för att du ska trivas här hos oss. I ditt träningsmedlemskap ingår träningsresan som du kan läsa mer om här. Här på medley.se och i appen hittar du bokningsregler, öppettider, bassäng- och gruppträningsscheman samt kan boka in dig på pass och träningsresan.

Vill du boka personlig träning, veta mer om våra crawlkurser eller bara har en fråga så är du alltid välkommen att prata med oss i receptionen så guidar vi dig rätt! Återigen, varmt välkommen till oss!


Boka träningsresan Provträna kostnadsfritt Bli medlem

Som träningsmedlem hos oss kan du verkligen variera dina aktiviteter då du har tillgång till gruppträning både på land och i vatten, utomhus, virtuellt och online samt naturligtvis möjlighet att gymma, simma och bada*. Det är det som gör Medley unikt!

Vi vet att alla människor har unika förutsättningar och varierande träningsbakgrund. Vissa har tränat hela livet och andra har ingen erfarenhet alls. Vi vill ge dig alla förutsättningar att lyckas i din träning så att du kan behålla din hälsa över tid. Därför har vi tagit fram ett koncept för att hjälpa dig direkt från start. Om du vill så finns vi givetvis också här för att stötta och vägleda dig i din träning genom vårt koncept Träningsresan. *lokala avvikelser förekommer

I ditt träningsmedlemskap ingår träningsresan:

Vi börjar alltid med en analys av ditt nuläge. Genom att få reda på vilken bakgrund och vilka förutsättningar just du har så kan vi hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Här har vi samlat allt du behöver veta kring hur vi tänker kring träning och hälsa, hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Genom coaching, inspiration och pepp hjälper vi dig att komma igång med och utvecklas i din träning. Vårt mål är att du över tid ska känna dig bekväm att träna med större delen av vår utrustning på gymmet och/eller på alla nivåer av våra gruppträningspass. Boka träningsresan

Upplevelser och träning i både vått och torrt

Vi har fördelen att kunna erbjuda upplevelser och träning i både vått och torrt. Det är något som vi är väldigt stolta över och något som verkligen uppskattas av våra medlemmar och besökare. För vad är väl härligare än att kunna njuta av allt som vatten kan ge oss i form av upplevelser; avkoppling, träning, spänning eller helt enkelt bara en magisk stund med hela familjen.

Våra bad erbjuder något för alla, oavsett ålder. Här hittar du allt från aktivitetsbad till badkalas, motionssimning, bastu och sköna utomhusbad. Lite av ett blött smörgåsbord. På flera av våra anläggningar finns också vattenrutschkanor, hopptorn och bubbelpool. Njut av häftiga badäventyr med hela familjen här hos oss!

Simning som motionsform är perfekt för alla, även för dig som är nybörjare. Du förbättrar din kondition, styrka och smidighet under ett och samma träningspass. All form av träning i vatten är dessutom väldigt skonsamt för muskler, skelett och leder. Simning i sig är också perfekt som återhämtning för trötta och stela muskler efter ett krävande pass på gymmet, i grupp eller bara efter en lång dag på jobbet.

Återigen, varmt välkommen till oss och lycka till!