Erbjudande - 20 % rabatt på träningsmedlemskap och vi bjuder på adminavgiften (värde 295 kr)!
null

Medlemsförmåner*

Här hittar du de förmåner och rabatter du har som medlem hos Medley.


Vi erbjuder alltid* 20 % rabatt på våra träningsmedlemskap för seniorer (65+) och studenter. Våra medlemmar har alltid 20 % rabatt på våra vuxenkurser, som till exempel simkurser, crawlkurser och open water-kurser. Mer om aktuella erbjudanden och rabatter kan du läsa här. För lokala erbjudanden - håll utkik bland nyheterna på just din anläggning. Som medlem räknas du som köpt ett årskort eller medlemskap med 12-månaders bindningstid. Observera att lokala avvikelser kan förekomma.

*Gäller ej Tinnerbäcksbadet.

Träningsresan

För dig som är ny medlem bjuder vi in till träningsresan, genom denna får du hjälp att skapa nya rutiner i din vardag. I ditt medlemskap ingår upp till fyra träffar med instruktör där vi skräddarsyr ditt upplägg efter erfarenhet och träningsbakgrund. Läs mer

Värva en vän - få en kostnadsfri månad

Delad glädje är dubbel glädje. Värvar du en ny medlem får du, förutom glädjen av att träna tillsammans med någon du tycker om, dessutom en kostnadsfri månad per vän.

20 % rabatt på vuxenkurser

Du som är medlem hos oss har 20% rabatt på våra Simkurser för vuxna. Observera att lokala avvikelser kan förekomma. Gäller ej Tinnerbäcksbadet.

10 % rabatt i shop och café

För att erhålla rabatten behöver du bara visa upp ditt medlemskort i kassan. Gäller shop och café som drivs av Medley. Lokala avvikelser kan förekomma.

*Rabatten gäller ej på redan prissänkta varor och kampanjer. Gäller ej Tinnerbäcksbadet.

Uppgraderat medlemskap juni-augusti

Som medlem uppgraderar vi dig så att du kan träna på samtliga* av våra anläggningar under hela sommarperioden juni, juli, augusti. *Gäller ej Tinnerbäcksbadet.

Rabatterade barnkort

Som medlem får du köpa rabatterade barnkort som gäller för barn upp till 15 år. Observera att lokala avvikelser kan förekomma. Gäller ej Tinnerbäcksbadet.

20% rabatt på träningsmedlemskap för studenter & seniorer

Studenter och seniorer (65+) har alltid* 20% rabatt på ordinarie träningsmedlemskap. Rabatten gäller på våra träningsmedlemskap med 12 månaders bindningstid. Läs mer

*Gäller ej Tinnerbäcksbadet.

FaR® - Fysisk aktivitet på recept

Fysisk aktivitet på recept och är en ordination för fysisk aktivitet som föreskrivs av hälso- och sjukvårdspersonal. Rörelse påverkar hälsan positivt på många olika sätt och effekt får man oavsett ålder eller träningsvana. Vi har flera fina erbjudanden* till dig Läs mer

*Gäller ej Tinnerbäcksbadet.