Bild på Flodis som kramar barn.

Flodis

På Medley bor världens snällaste flodhäst FLODIS. FLODIS är en flodhäst som alltid är snäll, lite busig, har mycket energi, men aldrig aldrig någonsin har bråttom. FLODIS tar det lugnt, njuter av livet och vet att livet levs bäst när man är glad, positiv och bjuder på sig själv.


Om FLODIS fick välja skulle hela världen bestå av kramar, vatten och lek. FLODIS trivs allra bäst där det är varmt och om det är något som lockar extra mycket är det att få klä upp sig. Ibland är det i en ballerinakjol och andra dagar i piratdräkt. Men en sak som är säker, det är att baddräkten alltid är på. I FLODIS värld är alla bästa kompisar. 

Det finns så mycket som är roligt i världen så FLODIS har lite svårt för att välja men på topplistan finns:

FLODIS vill väldigt gärna berätta att hoppa trampolin är roligt, men det fick inte plats på listan så vi skriver det här. Att hoppa trampolin är det roligaste för att det studsar så mycket. Däremot är bastu inte en favorit för då blir FLODIS alldeles för varm, hellre blöt än kokhet brukar FLODIS säga. 

Men hur kommer det sig då att FLODIS flyttade in på Medley och var kommer den här härliga flodhästen från egentligen….

Jo, det var en gång för länge länge sen…vi kan säga en 9 år sedan. Då befann sig helt plötsligt en flodhäst på vift i Sverige av alla ställen. Hur den hamnade här? Det vet ingen. Kanske var det så att den bara dök upp från ingenstans. Vi tror det, poff. FLODIS är nämligen ingen vanlig flodhäst utan den snällaste i världen. Att FLODIS skulle flytta in på Medley var en dröm som gick i uppfyllelse för oss alla. 

Nu är FLODIS vår maskot som ofta dyker upp för att leka med barn, dansa, busa och kramas. FLODIS är full av överraskningar speciellt om det är födelsedagskalas. Det bästa som kan hända då är att det serveras saft och spelas musik för då dansar FLODIS loss och vill väldigt gärna att du också ska dansa.