Snart öppnar vi utebadet! Som vi längtat!

Aktuellt

Njut av utomhusbad i sommar

I sommar är du varmt välkommen att besöka våra utomhusbad. Njut av bad, sol och chill eller träna motionssim i våra utomhusbassänger. Det första utomhusbadet öppnar i mitten av maj.

Bild på flodhästen Flodis som vinkar mot kameran när hen står vid bassängkanten i sin röd och vit randiga badräkt

Erbjudande sommarkort!

Kortet för dig som inte får nog av att träna och/eller bada. Sommarkortet gäller på alla* våra anläggningar i hela Sverige från 13/5 till 31/8 2024. Från 450 kr för barn och från 950 kr för vuxen.

Bild på skrattande barn i en pool.

Platser kvar till sommarens intensivsimskolor

Vi har många olika simskolor i sommar på våra anläggningar runt om i landet och det finns platser kvar på flera av dem.

Vi utökar antalet utomhuspass!

Sommar, värme och förhoppningsvis massor med sol. Vad passar då bättre än att träna utomhus. Under sommarmånaderna utökar vi antalet utomhuspass just för att det är en sån härlig tid att vara ute.

En bild på en grön smoothie som står på en bänk. I bakgrunden skymtar ett ben på en person i träningskläder som knyter sina träningsskor.

Majutmaning 2024 | Ta trapporna

Hur många trappsteg kan du ta på en månad? Rulltrappor och hissar i alla ära men kan du, så välj trapporna istället. Det gör susen för vardagsmotionen!

Ta med mamma på en härlig upplevelse på mors dag!

26 maj är alla mammors dag så varför inte passa på att bjuda mamma på upplevelse! Träna, bada och njut tillsammans hos oss.

Så bemästrar du bänkpress – stärk bröst, axlar och armar

Bänkpress – en riktig klassiker inom styrketräning som utmanar och bygger upp din överkropp. Denna övning är ryggraden i mångas träningsprogram, och rätt utförd kan det leda till rejält med träningsvärk och ökad styrka. Men hur går du från att bara "lyfta tungt" till att verkligen bemästra bänkpressens konst?

Bild på en man som crawlar.

Lansering av nya vattenpass

Inom kort lanserar vi flera nya gruppträningspass i vatten med fokus på crawl. Passen heter Aqua Crawl och är inriktade på distans, styrka, intervall eller teknik. Alla pass leds av utbildad crawlinstruktör.

Bild på två personer som springer på löpband

Träna inför maraton | Träningsprogram

Att springa ett maraton är inte bara ett test av fysisk uthållighet, utan också ett äventyr i personlig tillväxt och självupptäckt. Nyckeln till framgång ligger i att navigera mellan träning, kost och återhämtning.

En grupp personer deltar i en vattengympaklass i en simbassäng. Vattnet är ljusblått och rör sig.

Favoritpass i vattnet - 3 populäraste vattenpassen

Varför är vattenträning så populärt? Och vad är det som gör vattenträning till en sådan bra träningsform?

En person som ler och är klädd i ett svart linne lyfter en skidstång på ett gym. En tränare klädd i blått står bakom och ser till att lyftet sker korrekt.

4 övningar för sätesmuskulaturen – träna rumpan

Ibland kan det vara svårt att veta vilka övningar att satsa på när du tränar. Att starta sitt träningspass med att stå där och vela över vilken muskelgrupp eller vilka övningar dagens pass ska innehålla kan kännas jobbigt. Ett löppass eller ett renodlat bröstpass? Kanske har du funderat på att träna ben och rumpa? Perfekt, läs vidare och kom igång!

Bild på en kille som tränar i gymmet medan en från personalen coachar

Träningsresan hjälper dig att komma igång

Träningsresan ingår i ditt medlemskap, det är vårt koncept för att hjälpa våra nya medlemmar att komma igång med sin träning och att bibehålla hälsan över tid. Eftersom du får ett personligt träningsprogram är det enklare att komma igång direkt.