Aktuellt

Bild på en en gruppträningssal där massa människor tränar step genom att gå upp på en step bräda

Gruppträning för nybörjare – vilka pass passar bäst för den som är ovan?

På Medley är det extra lätt för nybörjare att komma igång med träningen eftersom det finns både personal och gruppträning som är anpassade för enkel träning.

Slipp klordoften när du badar

Alla har vi säkert någon gång känt doften (eller stanken) från klor när vi kommer hem från badet. Ofta kanske just om håret.

Bild på en mamma och pappa som tränar med två söner inne på gymmet, föräldrarna agerar motstånd med gummiband medans barnen springer framåt

Träna tillsammans med ditt barn

Träning och rörelse är viktigt i alla åldrar. Att träna tillsammans är dessutom en rolig familjeaktivitet.

En ung person i träningskläder sitter i en gymmaskin för benspark. Bredvid står en instruktör i orange t-shirt som visar hur maskinen används.

Få ut mer av din träning tillsammans med en PT

En personlig tränare är din professionella träningspartner som peppar, stöttar och vägleder dig mot dina mål.

20 % för studenter & seniorer

Du vet väl att du som är student eller senior (65+) har 20 % rabatt på träningsmedlemskap hos oss på Medley?!

Häng med på träningsresan!

Vi vill ge dig alla förutsättningar att lyckas i din träning så att du kan behålla din hälsa över tid. Därför har vi tagit fram ett koncept för att hjälpa dig direkt från start. Träningsresan ingår i ditt medlemskap.

Bild på en mamma som ligger på en yogamatta med sin bebis i knät

Gravidträning

Alla graviditeter är olika och det är viktigt att hitta en träningsform som passar just dig. Ingen träning får göra ont eller kännas obehaglig utan tanken är att du ska må bra under din gravidträning.

Börja löpträna

Är du nybörjare på löpning? Eller har du precis bestämt dig för att börja löpträna? Vad kul! Då finns det några saker du bör tänka på.

En bild på en grön smoothie som står på en bänk. I bakgrunden skymtar ett ben på en person i träningskläder som knyter sina träningsskor.

Löpteknik

Löpteknik är viktigt för att du inte ska skada dig. Vi ger tips från våra experter på hur du ska träna rätt. Läs gärna mer om hur du får till din löpteknik!

Två personer står på varsitt löpband i ett gym. De ler och springer medan de tittar framåt.

Intervaller på löpband

Alla säger att det är bra med högintensiv träning eller intervallträning, men varför är det bra? Jo, för att det bidrar till många positiva effekter på hela kroppen när du tränar intervaller.

Bild på en äldra kvinna som tränar med en PT i gymmet

Fysisk aktivitet avgörande i rehabiliteringen efter hjärtinfarkt

Och bevisen är tydliga - för lite fysisk aktivitet är den starkaste riskfaktorn för död, hjärtdöd och hjärtsvikt efter en tidigare hjärtinfarkt.

Bild på en tjej som slår ett knytnävsslag i luften, killen bakom gör samma

Har du provat våra Les Mills-pass?

Vi erbjuder flera Les Mills-pass, de olika typerna av pass förbättrar både styrka, kondition och smidighet och håller alltid en hög nivå av kreativitet och kvalitet.