Erbjudande - 20 % rabatt på träningsmedlemskap och vi bjuder på adminavgiften (värde 295 kr)!

Aktuellt

Bild på en kvinna som simmar med ett flytblock.

Du har väl inte missat Klubb Joy

Du har väl inte missa Klubb Joy? Klubb JOY är en exklusiv klubb för dig som är 60+. Vem vill inte njuta av värme, vatten och det starkaste kaffet söder om Norrland?

Häng med på träningsresan!

Vi vill ge dig alla förutsättningar att lyckas i din träning så att du kan behålla din hälsa över tid. Därför har vi tagit fram ett koncept för att hjälpa dig direkt från start. Träningsresan ingår i ditt medlemskap.

Bild på två barn som fikar och ler.

Barnkalaset som är roligt för alla

Vi är experter på barnkalas och tycker självklart att de bäst spenderas i vatten. Badkalas hos oss är gjort för att barnen ska ha roligt, men också för att ni föräldrar ska få en lugn och trevlig upplevelse.

Gym för barn i alla åldrar

ag heter Felix och tänkte berätta lite om varför jag tränar på gym. Jag är 11 år och har tidigare provat massor av sporter; tennis, fotboll, slalom, klättring, boxning och jag tränade också friidrott i 5 år. Men jag tycker att gymträning passar mig bäst.

Gravidträning

Alla graviditeter är olika och det är viktigt att hitta en träningsform som passar just dig. Ingen träning får göra ont eller kännas obehaglig utan tanken är att du ska må bra under din gravidträning.

Börja löpträna

Är du nybörjare på löpning? Eller har du precis bestämt dig för att börja löpträna? Vad kul! Då finns det några saker du bör tänka på.

Löpteknik

Löpteknik är viktigt för att du inte ska skada dig. Vi ger tips från våra experter på hur du ska träna rätt. Läs gärna mer om hur du får till din löpteknik!

Intervaller på löpband

Alla säger att det är bra med högintensiv träning eller intervallträning, men varför är det bra? Jo, för att det bidrar till många positiva effekter på hela kroppen när du tränar intervaller.

Fysisk aktivitet avgörande i rehabiliteringen efter hjärtinfarkt

Och bevisen är tydliga - för lite fysisk aktivitet är den starkaste riskfaktorn för död, hjärtdöd och hjärtsvikt efter en tidigare hjärtinfarkt.

Har du provat våra Les Mills-pass?

Vi erbjuder flera Les Mills-pass, de olika typerna av pass förbättrar både styrka, kondition och smidighet och håller alltid en hög nivå av kreativitet och kvalitet.

Läs mer om våra härliga Medleypass!

Gruppträning passar även utmärkt om du är träningsovan då våra instruktörer leder dig genom passet.

SwimFun och crawl - utveckla simningen efter simskolan

Vi har flera kurser som riktar sig till barn som vill ta nästa steg och fortsätta att utveckla simningen efter simskolan.