Solna simhall
Bild på en kvinna och en man som tränar på ett gym.
Dambastun ur funktion.

Gym i Solna Simhall

Gymmet, som ligger i anslutning till simhallen, är välutrustat med konditions- och styrketräningsmaskiner som är lätta att använda. Här finns förstås även ett utbud av fria vikter för dig som föredrar det. Oavsett om du är ute efter traditionell styrketräning, konditionsträning eller mer funktionell träning så hittar du det hos oss.


Köp gymkort Provträna gratis Boka träningsresan

Gymmet har helt nya maskiner från Technogym som är den ledande leverantören på marknaden. Så oavsett om du vill träna konditionsmaskiner, traditionella styrkemaskiner med viktmagasin eller fria vikter så går det utmärkt hos oss. Vår utbildade personal finns till hands för att svara på träningsfrågor och när du behöver motivation för att nå dina mål (gymmet är bemannat vissa tider).

I alla våra träningsmedlemskap ingår också Träningsresan med instruktörsträffar och träningsprogram, läs gärna mer här. Det är ett sätt för oss att ge dig extra hjälp att komma igång med din träning eller för den delen att komma vidare i din träning. Välkommen att träna på gym i Solna.

Gyminformation

  • Du som ska träna på gymmet behöver ha rena inomhusskor och vara ombytt till träningskläder. Det är inte tillåtet att träna med bar överkropp.

  • Från din 15-årsdag är du välkommen att på egen hand träna i vårt gym. 

Fakta GYM SOLNA

  • 200 kvm gymyta

  • Konditionsmaskiner

  • Styrketräningsmaskiner

  • Fria vikter