Solna simhall
null
null
Dambastun ur funktion.

Gruppträning i Solna simhall i Solna

Bästa träningen är den som blir av, brukar det ju sägas. Hos Medley hittar du ett brett utbud av gruppträningspass för alla – oavsett om du vill träna för att bli lite piggare och gladare eller om du siktar på att vinna ett triathlon. Vi har våra egna Medleypass och Les Mills varierade utbud samt vattenträning och utomhuspass. Våra inspirerande instruktörer leder pass såväl på land, utomhus som i vatten. Vill du träna hemifrån eller när du reser? Då tipsar vi om vår onlineträning Online365.


Boka pass Boka träningsresan Provträna

Olika typer av gruppträning hos Medley

Fakta

Från din 13-årsdag är du välkommen att på egen hand delta på alla våra gruppträningspass. På flera anläggningar har vi dessutom utvalda familjepass där även barn från och med sin 10-årsdag kan vara med tillsammans med sin förälder.

Vårt mål för dig som medlem på Medley är att du ska känna och uppleva glädje men också framgång i din träning. Vi tror oss hittat vägen för att nå resultat och vi är redo att stötta dig. För att lyckas behöver vi lyssna på vad du vill med din träning och vilka mål du har. Vi kommer att göra allt för att vägleda dig så att du hittar rätt och inspirerar dig i din strävan att uppnå dina mål. Därför har vi skapat träningsresan som du kan läsa mer om här.

Här kan du läsa mer om träning hos oss