Solna simhall
Dambastun ur funktion.

Boka pass i Solna simhall

Här kan du anmäla dig till våra gruppträningspass och se vilka pass du har bokat eller har reservplats på. Vill du träna hemifrån eller när du reser? Då tipsar vi om vår onlineträning Online365


Kring bokning & avbokning av pass
Platserna släpps 72 timmar innan passet äger rum. Vänligen respektera dina passbokningar och andras möjligheter till träning genom att avboka dina pass i tid. Kom ihåg att vid förhinder avboka dig senast två timmar innan passet startar! Avbokning gör du enklast via Medley appen eller om du loggar in på vår hemsida och går in under Mina bokningar.

Tänk också på att inte boka fler pass än du har för avsikt att gå på, det finns kanske någon annan som vill träna just den tiden. Genom att vi alla är noggranna med våra bokningar skapar vi bättre möjligheter för varandra att få plats på de pass vi vill gå på.

Observera att missat passtillfälle ersätts ej.

Bästa träningen är den som blir av, brukar det ju sägas. Och alla som någon gång har utmanat sina äldre syskon i snöbollskrig vet ju att det är extra effektivt och roligt att träna i grupp. Hos oss hittar du ett brett utbud av gruppträningspass för alla – oavsett om du vill träna för att bli lite piggare och gladare eller om du siktar på att vinna ett triathlon. Våra inspirerande instruktörer leder pass såväl på land och utomhus som i vatten (vattenträninng finns ej i Älvsbyns sportcenter). Våra onlinetränignspass kan du träna när och var du vill, läs mer om Online365 här.