Aktuellt

Man i gymmet ligger med ryggen mot en bänk och gör hip trusters med vikte lutat mot höften samtidigt som han lyfter höften mot taket.

Din guide till hip thrusters

Hip thrusters är en perfekt övning för att effektivt bygga upp styrka i baklåren, sätesmusklerna och korsryggen. Den är inte bara enkel att utföra utan kan också varieras på otaliga sätt för att passa olika träningsnivåer och mål.

Två barn simmar i en simbassäng-bana inomhus. Den ena personen har simglasögon på sig.

Samla simmärken

Hos oss kan du ta både Svenska Simförbundets simmärken och Svenska Livräddningssällskapets märken. Mer att samla helt enkelt!

Två personer står på varsitt löpband i ett gym. De ler och springer medan de tittar framåt.

Dags att införa söndagsjoggen?

Tänker att det är dags att införa söndagsjoggen, inte bara för att det är härligt att komma ut, utan för att det faktiskt också bidrar till att förbättra konditionen på lång sikt..

Bild på fyra simmare som dykt ner från kanten och fotas under vattnet

Lär dig att dyka

Drömmer du om att lära dig dyka? Det kan kännas lite läskigt till en början men det går att lära sig. Här visar vi knepen för att lära sig att dyka.

En bild på en grön smoothie som står på en bänk. I bakgrunden skymtar ett ben på en person i träningskläder som knyter sina träningsskor.

Gröna smoothies som mellanmål

En smoothie är ett perfekt mellanmål som inte kräver mycket till. Toppen att dricka på jobbet när energin tryter eller efter träningen. Här får du tips på två gröna smoothies.

Bild på barn och en siminstruktör i en pool.

Nu går det att boka vårens kurser

Hos oss finns allt från babysimskola och simskola till crawlkurser. Varför inte passa på att boka simskola till ditt barn, eller har du kanske alltid drömt om att lära dig att crawla?

Bild på en grupp personer som simmar i en sjö.

Simma i öppet vatten - träna inför Vansbrosimmet

Simning i öppet vatten är oförutsägbar och kräver både fysisk och mental styrka. Med rätt förberedelse och träning inför till exempel Vansbrosimmet, kan du förvandla utmaningen till en givande upplevelse.

Bild på en glad medley instruktör som håller i en spinningklass

Cykelträning: trampa dig till bättre hälsa med ett eget spinningpass!

Cykling är inte bara en miljövänlig transportmetod, utan också en högeffektiv träningsform som kan utföras nästan överallt – i ett pulserande spinningpass på gymmet eller längs slingrande stigar i det fria.

Bild på två tjejer som står på alla fyra redo för armhävningar inne på gymmet

Aprilutmaning 2024 | Burpees

Utmaningen: Vi ska göra 30 burpees per dag! Kuuuuul!

En grupp personer deltar i en gruppträning i en simbassäng inomhus ledda av en instruktör. I sina händer håller de en form av hantel som de lyfter upp i luften.

Träna i vatten – upplev fördelarna med vattenbaserad träning

Att sätta i gång med träning kan vara ett stort steg för många, men har du någonsin övervägt att vatten kan bli din bästa vän på resan mot god hälsa?

Bild på en kvinna som simmar med ett flytblock.

Besök vår succé Klubb Joy för seniorer!

Du har väl inte missat Klubb Joy? Klubb JOY är en exklusiv klubb för dig som är 60+. Vem vill inte njuta av värme, vatten och det starkaste kaffet söder om Norrland?

Marsutmaning 2024 | Morgonstretch

Denna månad ska vi fokusera på att låta kroppen vakna på ett sunt och lugnt sätt med stretching. Häng på!