Aktuellt

En bild på en glad person på en grön äng hoppar upp i luften. Bilden är tagen bakifrån i motljus, solen är på väg ner och himlen blå med lätta moln.

Extrautmaning | Fånga dagsljuset 2024

Aktuell forskning tyder på att dagsljus är livsviktigt för välbefinnande och hälsa. Vissa påstår även att immunförsvaret påverkas. Så nu ska vi fånga det!

Bild på en kvinna och en man som tränar på ett gym.

Februariutmaning | Träna tillsammans 2024

Att träna tillsammans är inte bara bra för motivationen det kan också vara bra för frustrationen. Här nedan hittar du tio övningar som du och en vän/partner/främling/kollega kan göra tillsammans.

Bild på två tjejer som står på alla fyra redo för armhävningar inne på gymmet

Januariutmaning 2024 | Plankan

Plankutmaningen går alltså ut på att stå i plankan varje dag i januari. Man börjar på valfri tid, ex en minut och ökar sedan med 5 sek varje dag. För att peppa dig själv så försök få med en kompis eller någon familjemedlem eller varför inte din arbetsplats?

En man i träningskläder sitter på en bänk och får tips och instruktioner av en tränare på ett gym.

Träna i roddmaskin

Rodd - denna maskin som trots sitt namn inte innebär böljande vatten och utsikt utan snarare svettfest och mjölksyra. Träna i roddmaskin är riktigt kul och utmanande, nu kör vi!

Bild på två tjejer i linne som är inne på gymmet och tränar triceps med hantlar

Träna inför Vasaloppet - här får du tips på upplägg

Har du planer på att åka ditt första Vasalopp? Eller har du kanske åkt fler gånger redan men tycker att det är svårt att få till träningen inför loppet?

Snart lanseras LES MILLS SHAPES!

LES MILLS SHAPES är en uppiggande blandning av pilates, barre och poweryoga till moderna beats.

Bild på två tjejer i linne som är inne på gymmet och tränar triceps med hantlar

Jag har aldrig tränat tidigare – hur börjar jag?

Det är aldrig försent att börja träna. Du har säkert hört det många gånger förut och det är faktiskt sant.

Gym för barn i alla åldrar

Jag heter Felix och tänkte berätta lite om varför jag tränar på gym. Jag är 11 år och har tidigare provat massor av sporter; tennis, fotboll, slalom, klättring, boxning och jag tränade också friidrott i 5 år. Men jag tycker att gymträning passar mig bäst.

Bild på en kvinna som sträcker upp armen när hon tränar i en gruppträningssal.

Onlineträning nu även i appen

Nu finns vår onlineträning även i appen. Massor med härliga pass som du kan göra var och när du vill. Passen är indelade i styrka, kondition, rörlighet, core, utomhus och senior.

Decemberutmaning 2023 - Stretch

Att stretcha. Med handen på hjärtat hur ofta gör du det? Det är kanske inte så kul men det kan göra så otroligt stor skillnad, för rörlighet och mot träningsvärk. Sen är ju stretch väldigt bra för att hålla sig smidig över tid.

Maskoten flodis som är en flodhäst omgiven av barn som kramas och high fivar

Medley vinner upphandling om Solna simhall, Svedenbadet och Huvudstabadet

Solna kommun har beslutat att tilldela Medley uppdraget att driva Solna simhall och utomhusbaden Huvudstabadet och Svedenbadet från 1 april 2024. Öppnar dessutom gym i anslutning till Solna simhall den 15 januari.

Medley vinner upphandling av Söra simhall och Solskiftesbadet

Österåkers kommun har beslutat att tilldela Medley AB uppdraget att driva Söra simhall och Solskiftesbadet från 15 december 2023.