Tinnerbäcksbadet
Tinnis öppnar 3 juni! Varmt välkommen till sköna utomhusbad!
Bild på en kvinna som får massage.
Bubbelpoolen på relaxavdelningen är för tillfället ur funktion.

Boka massage & behandlingar i Linköping

I vår relax på Tinnerbäcksbadet i Linköping erbjuder vi allt från lätt och avslappnande massage till mer djupgående behandlingar och ansiktsbehandlingar.


I våra behandlingsrum intill relaxen erbjuder våra terapeuter härliga och avslappnande ansikts- och kroppsbehandlingar samt massage med ekologiska produkter från Care of Gerd. Du kan välja allt från lätt och avslappnande till mer djupgående behandlingar.

I relaxen bjuder vi på Aufguss utvalda dagar och tider samt bokningsbara BastuSpa-sittningar. För dig som vill göra en behandling på egen hand – rekommenderar vi Medleys egna Sparitualer som finns att köpa i vår shop på entréplan samt i relaxen.

Boka massage i Linköping och boka behandling i Linköping

Kroppsbehandlingar & massage

Skrubbkur med c/o Gerd 30 min

En uppfriskande kur som rensar bort torr hud och gör din hud silkeslen. Kroppen smörjs in med en krämig saltscrubb som ökar cirkulationen och fuktigheten.  Avslutningsvis läggs en lugnande lingon-lotion. Vi använder c/o Gerds ekologiska produkter i behandlingen.

Aromakur med c/o Gerd 60 min

En avslappnande, energigivande och återfuktande kur för kropp och sinne. Vi börjar med att lägga en soft helkroppsskrubb som innehåller aprikoskärnor. Därefter masseras en fuktgivande inpackning med aromaolja in över hela kroppen.  Under tiden inpackningen verkar, får du njuta av en avslappnande ansiktsmassage. Vi använder c/o Gerds ekologiska produkter i behandlingen.

Blåbärskur med c/o Gerd 60 min

En fantastisk helkroppsbehandling som återfuktar och ger din hud ny lyster. Vi startar med att lägga en helkroppsinpackning som innehåller blåbär. Därefter följer en ljuvlig  ansiktsmassage med blåbärsolja. Slutligen återfuktas ansiktet med en ljuvlig blåbärsmask. Under tiden masken verkar njuter du av en massage av nacke och skalp med Blueberry queen oil. Vi använder c/o Gerds ekologiska produkter i behandlingen.

Detoxkur med c/o Gerd med lera 60 min

En fantastisk kur som renar på djupet och innehåller antioxidanter som återställer hudens skyddande funktioner. Behandlingen inleds med att kroppen smörjs in med en krämig saltskrubb. Därefter appliceras en lerinpackning. Under tiden inpackningen verkar får du njuta av en avslappnande ansiktsmassage. Du kan välja mellan vit eller grön lera. För en kraftigare effekt väljer du grön lera. Vi använder c/o Gerds ekologiska produkter i behandlingen.

Klassisk massage med c/o Gerd 30 min / 45 min / 60 min

Du får en djupgående, uppmjukande och välgörande massage för dina muskler. Effektiv behandling för bland annat rygg, nacke och axelbesvär. Passar även för dig som önskar en allmänt avslappnande och uppmjukande behandling. Vi använder c/o Gerds ekologiska produkter i behandlingen.

Hot Stone massage med c/o Gerd  45 min / 60 min

Hot Stone är en avslappnande och djupgående massage som härstammar från den kinesiska medicinen och den japanska massagen. Du masseras med varma lena lavastenar som löser upp muskelspänningar och stimulerar lymfsystemet. Passar dig som önskar fullkomlig avslappning och återhämtning. Vi använder c/o Gerds ekologiska produkter i behandlingen.

Aromamassage med c/o Gerd 45 min / 60 min

Aromamassage är en skön och rogivande behandling med väldoftande eteriska oljor. Varje olja har sin unika positiva egenskap. Vi masserar in c/o Gerds underbara Harmonolja. Passar dig som vill motverka stress och lindra muskelvärk och/eller få en total avkoppling och sinnesro. Vi använder c/o Gerds ekologiska produkter i behandlingen.

Ansikte- och kroppsbehandling: Kombi Lyx 

Vill du lyxa till det och bli ompysslad från topp till tå, rekommenderar vi dig denna behandling. Du väljer en valfri ansiktsbehandling- Blåbär, Hjortron eller Lingon. Därefter följer en underbar avkopplande massagebehandling, där du väljer mellan aromamassage eller hot stone massage.

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling Blåbär med c/o Gerd 30 min

Behandlingen är anpassad för den riktigt torra huden med inriktning mogen och är mycket återfuktande, mjukgörande och ljuvligt skön. Vi startar med en rengöring och därefter masseras olika serum bla med blåbärsfröolja mjukt in i huden. Behandlingen avslutas med att en ljuvlig Blueberry night balm för maximal mjukgöring och återfuktning. Vi använder c/o Gerds ekologiska produkter i behandlingen.

Ansiktsbehandling Lingon med c/o Gerd 30 min

Behandlingen är anpassad för den obalanserade huden och här ges en dubbelrengöring med vit lera och mask som rengör milt och verkar lugnande för huden. Vi masserar försiktigt in en skrubb som innehåller jojobakorn och mjölksyra för att avlägsna torra- och döda hudceller. Därefter masseras ett serum med bl.a. lingonfröolja och extrakt av ringblomma som både skyddar och stärker huden. Behandlingen avslutas med den skyddande och lugnande ansiktskrämen Lingonberry Clear Cream. Vi använder c/o Gerds ekologiska produkter i behandlingen.

Ansiktsbehandling Hjortron med c/o Gerd 30 min

Behandlingen är anpassad för den gråa, torra och syrefattiga huden och är en riktig C-vitamin boost, Vi startar med att massera in en skrubb som rengör och avlägsnar döda hudceller. Därefter masseras en väldoftande mist som har en lugnande effekt, samt ett C-vitaminrikt serum som bla innehåller hjortronfröolja. Behandlingen avslutas med en ljuvlig Facial Mask Cloudberry som ger din hud ny lyster. Vi använder c/o Gerds ekologiska produkter i behandlingen.