Tinnerbäcksbadet
null
Relaxen avstängd tillsvidare pga underhåll.

Bli medlem på Tinnerbäcksbadet

Här kan du köpa medlemskap för träning, bad och simning. I våra träningsmedlemskap ingår utöver gym och gruppträning även bad och simning. Det går också att välja badmedlemskap för enbart bad och simning.

Hos oss kan du helt enkelt skräddarsy ditt medlemskap utifrån vad, var och när du vill träna. Ditt pris summeras utifrån dina val. Välj din anläggning först. 


InfoRMATION OM MEdLEMSKAP PÅ MEDLEY

  • Som medlem räknas du om du köpt ett årskort, medlemskap med 12-månaders bindningstid eller medlemskap utan bindningstid. 

  • Ditt medlemskap är personligt.

  • När du köper ett träningsmedlemskap tar vi ut en administrativ avgift om 295 kronor. Det är en engångsavgift som du betalar direkt vid köp av ditt medlemskap.

  • På vissa av våra anläggningar tillkommer en engångskostnad om 150 kr för entréband för inpassering/lås av skåp.

  • Är du student eller senior (65+) behöver du teckna ditt träningsmedlemskap i receptionen för att få ta del av student- och seniorrabatten om 20 %. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

  • På Centralbadet erbjuder vi endast träningsmedlemskap.

Bli medlem på Tinnerbäcksbadet

Vårt mål för dig som medlem på Medley är att du ska känna och uppleva glädje men också framgång i din träning.

Vi tror oss hittat vägen för att nå resultat och vi är redo att stötta dig. För att lyckas behöver vi lyssna på vad du vill med din träning och vilka mål du har. Vi kommer att göra allt för att vägleda dig så att du hittar rätt och inspirera dig i din strävan att uppnå dina mål.