Tinnerbäcksbadet
Vinterns gymdeal - 25 % rabatt på träningsmedlemskap och vi bjuder på adminavgiften (värde 295kr).
null

Relax i Tinnerbäcksbadet

Njut av en stunds avkoppling i vår avstressande relaxavdelning på Tinnerbäcksbadet i Linköping. Bada pool, slappna av i sköna vilstolar, basta och få en härlig SPA-känsla. En stund i relaxen är en perfekt avslutning efter ett träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen.


Boka relax Boka massage & behandlingar Hyr relaxen Öppettider Boka bastusittning

Vårt utbud i relaxen

Ditt SPA i Linköping. Passa på att unna dig lite avkoppling i denna avstressande SPA-miljö och bli skön i både kropp och själ. Vi har flera härliga pooler och bastur där du kan njuta av värme och vatten. Slappna av en stund i någon av våra bastur. I vår relax finns en stor torrbastu, en ljusbastu samt en ångbastu att avnjuta. I vår stora fina torrbastu erbjuder vi Aufguss samt bokningsbara BastuSpa-sittningar. Håll utkik i vår bokningskalender!

I vårt café kan du njuta av mat och dryck och slappna av i sköna relaxstolar. Det är givetvis även mysigt att ta sig något svalkande att dricka och något gott att äta när du är på SPA. Vi erbjuder en relaxanpassad meny samt att vi även har fullständiga rättigheter. Unna dig en avslappnande massage eller en skön ansiktsbehandling. Vi använder endast Care of Gerds ekologiska produkter i våra behandlingar. Läs mer och boka här >

Under fina dagar, varför inte passa på att insupa lite sol i våra solsängar och sittplatser ute på terrassen. Det tillkommer en tilläggsentré för att besöka relaxen.

Välkommen att njuta av bubbelbad och bastu!

Relax på Tinnerbäcksbadet i Linköping

Njut av relax hos oss. En stund i vårat SPA är en perfekt avslutning efter ett träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen. Läs mer för att se vilka möjligheter som finnas för att boka relax, hyra relax och abonnera relaxen samt för information om event i relaxen och eventuella behandlingar i relaxen.