Solna simhall
null
null

Badupplevelser & vattenattraktioner i Solna

Välkommen att bada och simma hos oss i nya Solna simhall. Här finns motionsbassäng, undervisningsbassäng, multibassäng och barnbassäng, utmärkt såväl för dig som gillar att simma längder som för dig som vill komma och leka med dina barn.


Nya Solna simhall invigdes i september 2022. I familjevänliga Solna simhall finns gott om plats att såväl simma som bada i den stora 25 metersbassängen med 12 banor som håller 27 grader (djup 1,2-1,8 meter). Undervisningsbassängen som är 12x7,5 meter med 0,9 meters djup håller 29 grader. I bassängen finns tid för både lek och simskola. Simhallen ha också en flexibel multibassäng med höj- och sänkbar botten. Den är 10x5 meter med 2 meters djup och håller 33 graders värme. I barnbassängen är det 30 grader varmt och här finns gott om utrymme för plask och härliga bad med de små barnen. I anslutning till duschrummen kan du slappna av i en varm och skön bastu.

Viktig information

Barn under 12 år måste, oavsett simkunnighet, alltid ha sällskap av ombytt, simkunnig och betalande vuxen. Läs igenom våra säkerhetsregler före ditt besök här hos oss.