Översätt sidan:

Centralbadet

Ta med familjen till Medley Centralbadet! Vi har flera simbassänger, äventyrsbad och vattenland för de små. Du kan också träna i vårt fräscha gym eller ta del av vårt gruppträningsutbud. 

Hos oss låser du ditt omklädningsskåp med hänglås. Ta med ett hemifrån eller köp i receptionen. 

Parkering (avgiftsbelagd) finns vid anläggningen.

Välkommen!

Bassänger

På Centralbadet finns en 25-metersbassäng med 7 banor och hopptorn, undervisningsbassäng, vattenland för små barn, äventyrsbad samt utomhusbad med en 25-meterbassäng, 50-metersbassäng och hopptornsbassäng (endast öppet sommartid). I stora bassängen är vattentemperaturen ca 28ºC, i undervisningsbassängen ca 30ºC.

Barn under 12 år måste ha sällskap av ombytt vuxen. Läs våra regler och rekommendationer under Viktig information.

Motionssim

Du har alltid tillgång till särskilda motionssimbanor förutom på måndagar kl 15.30-18.00 och lördagar 13.00-17.30. Vid vattenträning kan vissa banor vara upptagna. Vid skollov förekommer ibland aktiviteter i hela bassängen.

Äventyrsbad

I vår tropiska värld finns något för alla busiga badare! Här hittar du två grymma vattenrutschbanor, en för stora och en för små. I vattenlandet simmar du runt bland vattenpist och kanaler. Det finns också en strömkanal och en tunnel till utebassängen.

När du lekt av dig lite finns en skön bubbelpool att relaxa i och en klättervägg att klänga på.

I äventyrsbadet ska alla kunna ha det kul och spännande. Miniäventyret Croco Island ger de allra minsta barnen ett litet badäventyr för sig. Kom och lek bland fantasidjuren i en härlig miljö!

Vardagar på skollov (ej sommarlovet) öppnar äventyret redan kl 09.00 för att alla ska kunna busa och ha kul så länge som möjligt. 

Sommartid öppnar äventyret kl 10.00 vid dåligt väder. Vid fint väder öppnar vi kl 12.00.

Musiksim

Njut av lugn och ro, simma till ljuv musik. Måndagar kl 18.00-20.30, onsdagar 6.30-8.30 och torsdagar 6.30-8.30. Vi erbjuder musiksim under höst, vinter och vår med undantag för vissa skollovsveckor.

Välkommen!

Croco Island

För våra minsta vattenälskare har vi vårt fina familje/aktivitetsbad Croco Island. Croco Island är placerat i ett ostört hörn med helglasvägg med fin vy mot utebadet. Blöjbyxa är obligatoriskt.

WC och värdeskåp finns intill.

Utomhusbad

På sommaren är det många besökare som kommer och njuter på Centralbadets stora utomhusbad. Området har en 50-metersbassäng, en 25-metersundervisningsbassäng och en rund hoppbassäng med 3-10 meters hopptorn. Tillgång till omklädningsrum, toaletter samt duschar har man i Centralbadets simhall.

Bra att veta

Samtliga kort i Medley Centralbadet berättigar under sommaren till entré på utomhusbadet.

Simskola

Vi har simskola på Centralbadet under sommartid. Resten av året kan du boka simskola på någon av våra andra anläggningar i Östergötland. 

Boka simskola

Gruppträning

Hos oss hittar du gruppträningspass för alla intressen och behov. Dessutom kan du gå på vattenträning - lika effektivt som träning på land och skonsammare mot muskler och leder. Våra inspirerande instruktörer leder pass för både otränade och vältränade. Och det finns många olika pass att välja på. 

Alla pass är 55 minuter långa om inget annat anges. Vattenpassen är 45 minuter långa.

Vi tillämpar dynamiska gruppträningsscheman för att möta efterfrågan från våra medlemmar. Välfyllda pass bidrar till bra energi för både medlemmar och instruktörer, och vi anpassar därför vårt utbud under året.

>> Veckans schema hittar du här

Personlig träning

Vi vet alla att det är viktigt att röra på sig och träna sin kropp. Men det är inte alltid så enkelt. Kanske har du svårt att hitta den rätta motivationen eller att få tiden att räcka till? Eller så har du testat olika träningsformer men inte riktigt hittat din grej. 

Med en personlig tränare på Medley blir det enklare att hamna rätt. Ni går tillsammans igenom dina mål med träningen för att hitta en nivå som är rätt för just dig. Det innebär att du får en personlig träning som är anpassad för dina behov. På köpet får du en träningspartner som stöttar dig mentalt och hjälper dig att skapa rutiner, och du kommer förmodligen att träna hårdare än du trodde att du kunde!

Personlig träning är populärare än någonsin. Det är inte så konstigt. Varje enskild individ kan dra nytta av en personlig tränare, oavsett om du vill bygga muskler, förbättra konditionen eller gå upp eller ner i vikt. Se det som en investering för framtiden. Tillsammans med din PT blir det enklare att nå ditt mål - oavsett vad det är!

Läs mer och skicka intresseanmälan.


Personliga tränare

Linda-Mari Karlsson, PT på Medley

Linda-Mari Karlsson

E-post: linda-mari.karlsson@medley.se

Specialitet: 

TRX
- Massage
- Bålstabilitet

 Sebastian Lindgren

Tel: 0720-77 42 18
E-post: sebastian.lindgren@medley.se

Specialitet: 

Muskeluppbyggnad
- Viktnedgång
- Avancerad styrketräning
- Idrottsrelaterad träning

 Mimmie Berglund 

E-post: mimmie.berglund@medley.se

Specialitet: 
- Styrketräning
- Funktionell träning
Löpning
- Pilates
- Massage

Gym

Vårt gym passar alla oavsett om du har tränat mycket tidigare eller vill lära dig mer. I Centralbadets gym finns moderna konditions- och styrketräningsmaskiner och som är lätta att använda. Här finns förstås även fria vikter för dig som föredrar det. 

Instruktörer finns till hands när du behöver hjälp med träningsupplägg och motivation för att nå dina mål. Du kan också boka en gyminstruktion. Instruktionen är gratis och kommer att göra er träning både effektivare och roligare. Boka i receptionen

Åldersgräns

Åldersgräns för att träna i vårt gym är från det år du fyller 16.

Easy Line

Du vet väl att du kan träna Easy Line även på egen hand? När det inte pågår något gruppträningspass står Easy Line-salen öppen för egenträning.

Välkommen!

Läs mer om Easy Line här.

Familjeträning gym

Vi ser gärna fler barn i gymmet! Vi tror på att skapa bra träningsvanor redan i tidig ålder. Därför erbjuder vi Familjeträning i både gym och på vissa gruppträningspass. Fråga i receptionen vilka tider och vilka pass du och ditt barn (min 10 år) kan träna tillsammans. 

Familjeträningen gäller under vissa tider i veckan och ni behöver gå igenom en gyminstruktion innan. Instruktionen är gratis och kommer att göra er träning både effektivare och roligare. Boka i receptionen.  

Prata med oss i receptionen nästa gång, så bokar vi!

Familjepass

Barn gör inte som vi föräldrar säger, de gör som vi gör. Vi tror därför på att skapa bra träningsvanor redan som barn. Sedan tidigare har barn varit välkomna in i gymmet tillsammans med sina föräldrar, och nu har vi skapat särskilda gruppträningspass som passar perfekt för barn och föräldrar. 

Genom lek, rörelse och utmaningar får barn och vuxna möjlighet till träning och en härlig stund tillsammans. Kul, eller hur?

Familjepassen finns för åldersgrupperna ca 1-6 resp ca 5-9 år. 

Boka här

 

Crawlkurs

Att crawla är roligt och dessutom effektiv träning! Alla våra crawlkurser är Vansbrocertifierade, vilket innebär att kursens upplägg och innehåll är godkänt av Vansbrosimningen.

Läs mer om våra crawlkurser.


Boka här

Cirkusgympa

Rörelseglädje för nyfikna barn!

Vår cirkusgympa är gymnastik för barn och ungdomar. Här kommer deltagarna att få chansen att lära sig allt ifrån att jonglera till att stå på händerna eller göra den där mest konstiga akrobatiska övningen du bara kan tänka dig. Alla kurser är 11 veckor långa och avslutas med en sprakande show.


Boka här

OBS! 

Fria bad hos oss ingår under hela kursen. Hoppas du också älskar att bada!

Hos oss kan du hyra vårt nyrenoverade kalasrum Hajar som hajar, med direkt anknytning till äventyrsbad och simbassänger. Förbeställ våra kalasmenyer till den tid du själv önskar, eller ta med eget fika. Kalasrummet hyr ni i 2 timmar, men badar gör ni så länge bassängerna är öppna. Födelsedagsbarnet får bjuda med 12 kompisar till sitt kalas, samt att 1 vuxen/2 barn går in på priset. Möjlighet till fler deltagare finns då vanliga badentréer löses.

Matmenyer

  • Pannkakor med sylt, grädde, saft och glasspinne
  • Korv med bröd, saft och glasspinne
  • Toast med saft och glasspinne
  • Våffla med sylt, grädde, saft och glasspinne

Vi på Medley Centralbadet hälsar er välkomna till ett riktigt blött badkalas utöver det vanliga!

Bokning & info

Bokning sker i receptionen i samband med betalning, minst 1 vecka innan aktuell tid för kalaset. För information om lediga tider i kalasrummet vänligen ring 0771-586 000.

Ladda gärna ner vår fina kalasinbjudan här.

Relax

Välkommen till vår fräscha relaxavdelning för en stunds lugn och ro. Efter avslutat träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen är en stund i denna avstressande miljö en ljuvlig avkoppling för kropp & själ. Kom och njut av bubbelbad eller bastu! 

Ta med dina vänner - hyr jacuzzin ett par timmar och njut av miljön och lugnet. Relaxavdelningen är stängd för övriga besökare under uthyrning samt vid bastusittningarna. För information om uthyrning, kontakta oss på tel 0771-586 000 eller e-post centralbadet@medley.se

Bastu Exclusive

En alldeles speciell bastuupplevelse är vår så kallade Bastu Exclusive.

Bastu Exclusive pågår i 2-3 timmar och omfattar 4 bastusittningar. Mellan sittningarna bjuds du på frukt, juice och vatten. Varje bastusittning är unik. På en har vi t ex honungs- och saltpeeling, en där vi smörjer in oss med is blandad med pepparmynta. Sista bastusittningen tillagar vi något gott på aggregatet. En härlig och annorlunda bastuupplevelse.

Bokning endast tillsammans med Relaxavdelningen. För information kontakta oss på tel 0771-586 000 eller e-post centralbadet@medley.se

Relax och konferens

Krydda ditt möte eller dagkonferens med ett exklusivt besök i vår relaxavdelning.

Vår nyrenoverade konferens- och möteslokal står redo.

Du har också möjligheten att skräddarsy ditt möte eller din konferens med exempelvis ett gruppträningspass med instruktör.

Bokning & info

Kontakta Centralbadets reception på tel 0771-586 000 eller via e-post till centralbadet@medley.se

Mer information

Öppettider

Kontakt & Kundservice

Address
Badhusgatan 10
603 50 Norrköping
Koordinater
Lat: 58.584448, Lon: 16.202718
Karta
Hitta hit
Telefon
0771-586 000

Centralbadet drivs av Medley på uppdrag av Norrköpings kommun.

Medley

Adress
Huvudkontor:
Dalvägen 14
169 56 Solna
Telefon
0771-586 000

Friskvårdscheckar och friskvårdskuponger

Vi tar emot och löser in Friskvårdscheckar och Friskvårdskuponger på alla våra anläggningar. Läs mer genom att klicka på respektive logotyp.

Information om cookies Copyright © 2016

Tyck till