Centralbadet
Utomhusbadet är öppet, varmt välkommen!
null
Vi har nu öppnat vårt utebad. Krav på underskrift av säkerhetsregler för att besöka anläggningen tillsammans med barn under 12 år. Gäller från 4 december 2023. Mobilförbud i simhall/omklädningsrum/relax. Max 2 barn 0-11 år per betalande, ombytt och simkunnig vuxen. Måndagar ej crawl kl 15:30-18:00. Utebassängen i äventyrsbadet är stängd tillsvidare.

Bli medlem på Centralbadet

Här kan du köpa medlemskap för träning, bad och simning. I våra träningsmedlemskap ingår utöver gym och gruppträning även bad och simning. Det går också att välja badmedlemskap för enbart bad och simning.

Hos oss kan du helt enkelt skräddarsy ditt medlemskap utifrån vad, var och när du vill träna. Ditt pris summeras utifrån dina val. Välj din anläggning först. 

På Centralbadet erbjuder vi i dagsläget inga medlemskap för endast bad. Bad ingår i alla träningsmedlemskap.


InfoRMATION OM MEdLEMSKAP PÅ MEDLEY

  • Som medlem räknas du om du köpt ett årskort, medlemskap med 12-månaders bindningstid eller medlemskap utan bindningstid. 

  • Ditt medlemskap är personligt.

  • När du köper ett träningsmedlemskap tar vi ut en administrativ avgift om 295 kronor. Det är en engångsavgift som du betalar direkt vid köp av ditt medlemskap.

  • På vissa av våra anläggningar tillkommer en engångskostnad om 150 kr för entréband för inpassering/lås av skåp.

  • Är du student eller senior (65+) behöver du teckna ditt träningsmedlemskap i receptionen för att få ta del av student- och seniorrabatten om 20 %. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

  • På Centralbadet erbjuder vi endast träningsmedlemskap.

Bli medlem på Centralbadet

Vårt mål för dig som medlem på Medley är att du ska känna och uppleva glädje men också framgång i din träning.

Vi tror oss hittat vägen för att nå resultat och vi är redo att stötta dig. För att lyckas behöver vi lyssna på vad du vill med din träning och vilka mål du har. Vi kommer att göra allt för att vägleda dig så att du hittar rätt och inspirera dig i din strävan att uppnå dina mål.