Centralbadet
Utomhusbadet är öppet, varmt välkommen!
null
Vi har nu öppnat vårt utebad. Krav på underskrift av säkerhetsregler för att besöka anläggningen tillsammans med barn under 12 år. Gäller från 4 december 2023. Mobilförbud i simhall/omklädningsrum/relax. Max 2 barn 0-11 år per betalande, ombytt och simkunnig vuxen. Måndagar ej crawl kl 15:30-18:00. Utebassängen i äventyrsbadet är stängd tillsvidare.

Relax i Centralbadet

Njut av en stunds avkoppling i vår avstressande relaxavdelning på Centralbadet i Norrköping. Bada pool, slappna av i sköna vilstolar, basta och få en härlig SPA-känsla. En stund i relaxen är en perfekt avslutning efter ett träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen.


Hyr relaxen Boka SPAMys Öppettider Priser

Vårt utbud i relaxen

Populär vardagslyx med relax på Centralbadet i Norrköping

Här kan du njuta av bastu och bubbelpool efter avslutat träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen är en stund i denna avstressande miljö lyxig.

Bastu Exclusive - en alldeles speciell bastuupplevelse! Bastu Exclusive pågår i 2-3 timmar och omfattar 4 bastusittningar. Mellan sittningarna bjuds du på frukt, juice och vatten.

Vi erbjuder även SPAMys, läs mer om SPAMys på Centralbadet

Hyr hela vår relaxavdelning till dig och kompisarna, kollegorna släkten. När ni bokat är det bara ni som har tillgång till relaxavdelningen. Gäller även vid bastusittningarna. 

Krydda ditt möte eller dagkonferens med ett exklusivt besök i vår relaxavdelning. Vår moderna konferens- och möteslokal ( 20p) står redo för er.

Välkommen att njuta av bubbelbad och bastu!

Relax på Centralbadet i Norrköping

Njut av relax hos oss. En stund i vårat SPA är en perfekt avslutning efter ett träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen. Läs mer för att se vilka möjligheter som finnas för att boka relax, hyra relax och abonnera relaxen samt för information om event i relaxen och eventuella behandlingar i relaxen.