Hjortensbergsbadet
null
Måndag den 17/6 kommer simhallen, relaxen samt alla duschar vara avstängda pga fjärrvärmen. Gymmet öppet som vanligt! UTEBADET STÄNGT TILLSVIDARE pga Tekniska problem! Vi uppdaterar hemsidan / sociala medier när vi vet mer! OBS! inomhus är allt öppet som vanligt!

Bada & bo på Hjortensbergsbadet

Här på Hjortensbergsbadet har du möjlighet att både bada och bo. Så varför inte ta med dig familj, vänner, kollegor eller föreningen för en härlig badupplevelse med övernattning hos oss. Vi erbjuder olika typer av paketpriser och givetvis går det även att skräddarsy med aktiviteter utifrån dina önskemål.

Vi erbjuder äventyrsbad, aktiviteter, simning, träning och en finfin relaxavdelning (extra kostnad). Sommartid har vi ett stort utomhusbad med hopptorn, lekpark, stora gräsytor och flera bassänger. Bor gör ni i vår badabo del 20 meter från badhuset, där finner ni 7 rum och plats för upp till 28 personer. I huset finns också ett litet kök, matsal/konferens, vardagsrum och omklädningsrum med dusch.

Är du ute efter en härlig upplevelse med familj, vänner, skolklassen, föreningen eller kanske en annorlunda konferensupplevelse för ditt företag? Oavsett så hjälper vi dig och skräddarsyr upplevelser utifrån dina önskemål. 

Välkommen att njuta av badupplevelser hos oss på Hjortensbergsbadet!

Priser

Ni betalar 150 kr / person / natt.
Önskar ni bada / träna, så får ni 50% på entren.

Det går även att boka till mat (frukost, middag, fika, mellanmål) och skräddarsy aktiviteter till din grupp. För priser skicka en bokningsförfrågan så återkommer vi med ett offertförslag.

Boka

Bokningsförfrågan skickar du till: hjortensbadabo@medley.se