Hjortensbergsbadet
null

Relax i Hjortensbergsbadet

Njut av en stunds avkoppling i vår avstressande relaxavdelning på Hjortensbergsbadet i Nyköping. Bada pool, slappna av i sköna vilstolar, basta och få en härlig SPA-känsla. En stund i relaxen är en perfekt avslutning efter ett träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen.


Boka relax Boka BastuSPA Boka Aufguss Hyr relaxen ÖppettiderPriser

Vårt utbud i relaxen

Populär vardagslyx med relax på Hjortensbergsbadet i Nyköping

Här hos oss kan du njuta av bubbelpool, kallbassäng, bastu och fuktbastu. Varva ner efter en jobbvecka eller bara njut av en stunds stillhet och välbefinnande i vår stora, fräscha relaxavdelning en trappa ner. Här finns både bubbelpool, kallbassäng, bastu och fuktbastu. Vi har också sköna relaxmöbler där du kan njuta en stund efter badet eller bastun.

I vårt café på entréplan kan du köpa goda drycker att njuta av i relaxavdelningen. Självklart har vi också ett urval av snacks. 

Observera att relaxen har 18-årsgräns.

Välkommen att njuta av bad och bastu!

Relax på Hjortensbergsbadet i Nyköping

Njut av relax hos oss. En stund i vårat SPA är en perfekt avslutning efter ett träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen. Läs mer för att se vilka möjligheter som finnas för att boka relax, hyra relax och abonnera relaxen samt för information om event i relaxen och eventuella behandlingar i relaxen.