Kungsbacka badhus
null
Svikten är stängd tillsvidare

Relax i Kungsbacka badhus

Njut av en stunds avkoppling i vår avstressande relaxavdelning på Kungsbacka badhus i Kungsbacka. Bada pool, slappna av i sköna vilstolar, basta och få en härlig SPA-känsla. En stund i relaxen är en perfekt avslutning efter ett träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen.


Hyr relaxen Öppettider

Vårt utbud i relaxen

Populär vardagslyx med relax i Kungsbacka badhus

Ditt SPA i Kungsbacka. I vår fina oas kan du koppla av både inne och ute. Njut av en stunds avkoppling i relaxen, bada bubbelpool, slappna av i sköna vilstolar och basta. En stund i relaxen är en perfekt avslutning efter ett träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen.

Så passa på att unna dig lite avkoppling i denna avstressande SPA-miljö och bli skön i både kropp och själ. När du bytt om och duschat stiger du in i vårt nav, det tropiska rummet med varmkällans porlande som en central del. Härifrån orienterar du dig till hela vårt bastulandskap, den nordiska loungen och vår terrass med bubbelpool och ett härligt soldäck. Vid bemanning finner du bastuvärden troligast vid den långa disken. Hos bastuvärden köper du även vår lyxiga sparitual från Maria Åkerberg och fluffiga badrockar.

Kanske kan bastuvärden locka med något salt att mumsa på och något svalt att skölja ner med. Här kan du njuta av något gott att dricka samt beställa något att äta från vår relaxmeny. Serveringen är öppen vissa tider och övrig tid går det bra att handla förfriskningar och tilltugg i vårt café en trappa ner.

På relaxen har vi en åldersgräns på 18 år. Söndagar är barn från 3 år (måste vara blöjfria) välkomna i vuxet sällskap. När det råder minusgrader under en längre period kan vår bubbelpool stängas av för att vi ska kunna upprätthålla säkerheten.

Välkommen att njuta av bad och bastu!

Relax på Kungsbacka badhus i Kungsbacka

Njut av relax hos oss. En stund i vårat SPA är en perfekt avslutning efter ett träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen. Läs mer för att se vilka möjligheter som finnas för att boka relax, hyra relax och abonnera relaxen samt för information om event i relaxen och eventuella behandlingar i relaxen.