Om Medley

På våra anläggningar finns det något för alla som vill bada och ha kul eller träna och röra på sig.

Vi hjälper också dig som vill bli bra på att crawla och barn i alla åldrar att lära sig simma. Och när de fyller år så fixar vi ett riktigt badkalas där Flodis kommer på besök. Hos oss kan du verkligen få härliga upplevelser oavsett om du vill relaxa och njuta, forsa fram i en vattenrutschkana eller träna riktigt hårt på gymmet eller på gruppträning. Gruppträna kan du göra både inne, ute och i vattnet här hos oss. Vi jobbar hårt för att du och alla andra ska hitta något som passar just dig, oavsett om du är ung eller gammal, nybörjare eller elitidrottare. 

Välkommen till Medley!

Affärsidé och vision

Medleys affärsidé är att driva familjära, inspirerande mötesplatser för upplevelser, träning och hälsa, i vatten och på land.
Vår vision är att inspirera fler till ett aktivt, friskare och gladare liv.

Fakta och historik

Medley är en av Sveriges ledande aktörer i bad- och friskvårdsbranschen och startade sin verksamhet 2001. Fler än 20 bad- och träningsanläggningar fördelade på 17 kommuner drivs idag av Medley. I flertalet fall bedrivs verksamheten i anläggningar som ägs av kommuner, men verksamhet bedrivs även i egna lokaler. Vi vill vara det självklara valet och den naturliga mötesplatsen i de kommuner vi verkar i för en aktiv fritid på land och i vatten. Mer information om hur vi samarbetar med Sveriges kommuner hittar du här, För kommuner

Sedan 2012 ägs Medley till 100 procent av Tagehus. 2020 var omsättningen var 300 miljoner kronor och antalet fast anställda cirka 250 personer.