Medlemsförmåner

Här hittar du de förmåner och rabatter du har som medlem hos Medley.

Vi erbjuder alltid 15 % rabatt på våra träningsmedlemskap för pensionärer och studenter. Våra medlemmar har alltid 20 % rabatt på kurser, som till exempel simkurser, löparkurser, crawlkurser och yogakurser. Mer om aktuella erbjudanden och rabatter kan du läsa här. För lokala erbjudanden - håll utkik bland nyheterna på just din anläggning. Som medlem räknas du som köpt ett årskort eller medlemskap med 12-månaders bindningstid. 

Instruktör gruppträning

Värva en vän

Delad glädje är dubbel glädje. Värvar du en ny medlem får du, förutom glädjen av att träna tillsammans med någon du tycker om, dessutom en kostnadsfri månad per vän.

Läs mer
Personlig tränare pratar med kund

20 % medlemsrabatt på Personlig träning

Vi har många olika former av personlig träning; både enskilt, express, duo och i grupp. Som medlem har du 20% rabatt på all personlig träning.

Läs mer
Crawlkurs instruktör

20 % medlemsrabatt på vuxenkurser

Du som är medlem hos oss har 20% rabatt på våra Simkurser för vuxenCrawlkurser och Open Water-kurser.

Kontantfritt

10 % medlemsrabatt i shop och café

För att erhålla rabatten behöver du bara visa upp ditt medlemskort i kassan. 

*Rabatten gäller ej på redan prissänkta varor och kampanjer.

Läs mer
Tre kvinnor utför vattengympa

Fysisk aktivitet på recept

FaR® står för Fysisk aktivitet på recept och är en ordination för fysisk aktivitet som föreskrivs av hälso- och sjukvårdspersonal. Rörelse påverkar hälsan positivt på många olika sätt och effekt får man oavsett ålder eller träningsvana. 

Läs mer om våra FaR-erbjudanden
Gym & gruppträning

Fri provträning

Vi skickar ett e-postmeddelande till dig som ger dig ett kostnadsfritt provträningstillfälle (gym eller gruppträning) på valfri Medley-anläggning (värde upp till 160 kr). Erbjudandet kan inte lösas in mot kontanter och får ej kopieras. Du får nyttja max ett provträningskort under ett kalenderår. Åldersgräns 15 år.