Medlemsförmåner

Här hittar du de förmåner och rabatter du har som medlem hos Medley.

Vi erbjuder alltid 20 % rabatt på våra träningsmedlemskap för seniorer (65+) och studenter. Våra medlemmar har alltid 20 % rabatt på våra vuxenkurser, som till exempel simkurser, crawlkurser och open water-kurser. Mer om aktuella erbjudanden och rabatter kan du läsa här. För lokala erbjudanden - håll utkik bland nyheterna på just din anläggning. Som medlem räknas du som köpt ett årskort eller medlemskap med 12-månaders bindningstid. Observera att lokala avvikelser kan förekomma.

Instruktör gruppträning

Värva en vän

Delad glädje är dubbel glädje. Värvar du en ny medlem får du, förutom glädjen av att träna tillsammans med någon du tycker om, dessutom en kostnadsfri månad per vän.

Läs mer
Crawlkurs instruktör

20 % medlemsrabatt på vuxenkurser

Du som är medlem hos oss har 20% rabatt på våra Simkurser för vuxenCrawlkurser och Open Water-kurser. Observera att lokala avvikelser kan förekomma.

Kontantfritt

10 % medlemsrabatt i shop och café

För att erhålla rabatten behöver du bara visa upp ditt medlemskort i kassan. Gäller shop och café som drivs av Medley. Lokala avvikelser kan förekomma.

*Rabatten gäller ej på redan prissänkta varor och kampanjer.

Läs mer
Familj tränar på gym

Rabatterade barnkort

Som medlem får du köpa rabatterade barnkort som gäller för barn upp till 15 år. Observera att lokala avvikelser kan förekomma.

Man styrketränar i gymmet

20 % rabatt för seniorer och studenter

Studenter och seniorer (65+) har alltid 20% rabatt på ordinarie träningsmedlemskap. Rabatten gäller på våra träningsmedlemskap med 12 månaders bindningstid.

Läs mer och se villkor
simglasögon

Träna i hela Sverige under sommaren

Som medlem uppgraderar vi dig så att du kan träna på samtliga av våra anläggningar under hela sommarperioden juni, juli, augusti.

Vänligen observera
Då vi har olika inpasseringssystem på våra anläggningar kan du komma att behöva lösa entréarmband när du besöker en annan anläggning.

Tre kvinnor utför vattengympa

Fysisk aktivitet på recept

FaR® står för Fysisk aktivitet på recept och är en ordination för fysisk aktivitet som föreskrivs av hälso- och sjukvårdspersonal. Rörelse påverkar hälsan positivt på många olika sätt och effekt får man oavsett ålder eller träningsvana. 

Läs mer om våra FaR-erbjudanden
Gym, gruppträning & utomhusträning

Provträna kostnadsfritt

Träna kostnadsfritt en vecka

Välkommen att prova på gym, gruppträning och utomhusträning!

Fyll i dina uppgifter så skickar vi ett e-postmeddelande till dig som ger dig en veckas provträning hos oss. Visa upp ditt verifikationsmejl i receptionen för att hämta ut ditt provträningskort, sedan är det bara att köra igång. Observera att din provträning startar vid beställningen.

Varmt välkommen till oss på Medley!

* Erbjudandet kan inte lösas in mot kontanter och får ej kopieras. Du får nyttja max ett provträningstillfälle under ett kalenderår. Åldersgräns 15 år. Gäller ej för bad/simning.