Medlemsförmåner

Här hittar du alla aktuella erbjudanden och rabatter hos Medley.

Vi erbjuder alltid 15 % rabatt på våra medlemskap för pensionärer och studenter. Våra medlemmar har alltid 20 % rabatt på kurser, som till exempel crawlkurser och yogakurser. Mer om aktuella erbjudanden och rabatter kan du läsa här. För lokala erbjudanden - håll utkik bland nyheterna på just din anläggning.

Värva en vän

Delad glädje är dubbel glädje. Värvar du en ny medlem får du, förutom glädjen av att träna tillsammans med någon du tycker om, dessutom en kostnadsfri månad per vän.

Läs mer

20 % medlemsrabatt på Personlig träning

Vi har många olika former av personlig träning; både enskilt, express, duo och i grupp. Som medlem har du 20% rabatt på all personlig träning.

Läs mer

20 % medlemsrabatt på vuxenkurser

Du som är medlem hos oss har 20% rabatt på våra LöparkurserCrawlkurser och Open Water-kurser.

Kontantfritt

10 % medlemsrabatt i shop och café

För att erhålla rabatten behöver du bara visa upp ditt medlemskort i kassan. 

*Rabatten gäller ej på redan prissänkta varor och kampanjer.

Läs mer

Träna i hela Sverige under sommaren

Som medlem uppgraderar vi dig till att träna på samtliga av våra anläggningar under hela sommarperioden juni, juli, augusti.

Presentkort

Ett presentkort hos Medley innebär glädje. Oavsett om du väljer att ge bort presentkortet eller om det är ett presentkort på Medley som du har fått, är glädjen densamma. Våra presentkort gäller som betalning för våra kurser, köpa badkalas, fika eller handla i shoppen. 

Medley Presentkort
Gym, gruppträning, simning

Fri provträning

Vi skickar ett e-postmeddelande till dig som ger dig ett gratis provträningstillfälle (gym eller gruppträning) på valfri Medley-anläggning (värde upp till 160 kr). Erbjudandet kan inte lösas in mot kontanter och får ej kopieras. Du får nyttja max ett provträningskort under ett kalenderår.