Järfällabadet
bild på två personer som är i en pool.

Simning på Järfällabadet

Simträning som motionsform är en effektiv träning där flera muskelgrupper arbetar tillsammans för att stärka hela din kropp.


Roligt, belönande och skonsamt – perfekt för både nybörjare och den lite mer avancerade simmaren. Allt ifrån lättsamt plaskande till fokuserad intensivcrawl för dig som vill ta dig över Engelska kanalen. Du förbättrar din kondition, styrka och smidighet under ett och samma träningspass. Och eftersom du befinner dig i vatten under hela passet är det skonsamt för muskler, skelett och leder. Dessutom är motionssimning perfekt som återhämtning för trötta och stela muskler.

Den största simbassängen har olympiska mått, dvs 50x25 meter, och här samsas allmänheten om ytan tillsammans med föreningslivet. Bassängen är delbar på mitten till 25x25 och 23,5x25 meter och håller 28 graders temperatur. Vi erbjuder alltid banor för såväl motionssim som snabb-banor och lek i stora bassängen. 

Viktig information

Barn under 12 år måste, oavsett simkunnighet, alltid ha sällskap av ombytt, simkunnig och betalande vuxen. Läs igenom våra säkerhetsregler före ditt besök här hos oss.