Järfällabadet
Bild på vuxna personer som lär sig simma.

Boka Simkurs vuxen på Järfällabadet

På Järfällabadet kan du anmäla dig till Simkurser för vuxna. Simkurser för vuxna som vill bli simkunniga eller har ett behov av att fräscha upp vattenvanan.


Våra simkurser för vuxna vänder sig till dig som vill bli simkunnig eller har ett behov av att förbättra din simkunnighet. Våra kurser i steg 1 är för dig som inte är simkunnig och målet är att du ska lära dig att simma 50 meter bröstsim och 25 meter ryggsim. I steg 2 är målet att kunna simma 200 meter på djupt vatten, varav 50 meter på rygg. Kurserna vänder sig till dig som är 16 år eller äldre.

Medlemmar har 20% rabatt på Medleys vuxenkurser. Och du vet väl att under simskoleperioden får alla barn i simskola bada kostnadsfritt tillsammans med betalande vuxen på alla Medleyanläggningar! Obs gäller ej anläggningar i Linköpings kommun.

Simkurs Vuxen i Järfälla

Vatten ger dessutom ett tyngre motstånd än luft, vilket gör träningen mer effektiv samtidigt som skaderisken minskar. Och oavsett om du bara vill lära dig hur man ser snygg ut när man tar sig fram i vattnet eller om du vill genomföra ett triathlon eller ett annat kraftprov, så har vi kursen för dig.