Bli medlem

Vad är träning för dig?

För oss finns det ett ord som summerar allt - glädje. Och för att just du ska hitta glädjen med träningen så har vi ett brett utbud av träningsformer som vänder sig både till dig som tränar regelbundet och till dig som vill komma igång med din träning. Vi har allt från yoga och cirkelträning till cykel och crawlkurser. Här kan du läsa om våra medlemskap och aktuella erbjudanden, du tecknar ditt medlemskap i receptionen på något av våra center.

Träna kostnadsfritt i sommar!

Vi firar in sommaren med ett fantastiskt erbjudande som ger dig kostnadsfri träning under sommarmånaderna på alla Medleys center i hela Sverige. Teckna medlemskap på Medley från 15 maj 2018 så bjuder vi på sommarkortet. 

Läs mer och se våra villkor här
Sommarkort

Sommarkort

Bada hur mycket du vill i våra uppvärmda bassänger hela sommaren. Vårt Sommarkort gäller på alla Medley-center* i hela Sverige t.o.m. 31 augusti 2018.

Läs mer och se priser här
Gruppträning

Hitta träningen som passar dig

Hos oss på Medley är det lätt att komma igång att träna. Oavsett om du gillar att träna själv, i grupp eller gå en kurs. Kanske gillar du träning i vatten mer än träning på land? Hos oss finns det mesta. Kolla gärna vårt träningsutbud och glöm inte att fylla i formuläret längst ner på sidan så bjuder vi dig på ett träningstillfälle på valfritt center. Välkommen!

Läs mer om vårt utbud här

Våra priser och medlemskap

I våra träningsmedlemskap ingår gym, gruppträning och simning. Medlemskapen är flexibla och du kan välja att träna på ett specifikt center, på flera center, i en region, eller på alla våra center i hela Sverige. Du väljer själv om du vill träna alla tider eller endast på vardagar före klockan 15 (rabatterat pris). Vill du vara ännu mer flexibel så väljer du vårt medlemskap Flex vilket inte har någon bindningstid (1 månads uppsägningstid).

Våra medlemspriser hittar du på varje centers sida här på vår webbplats. Studenter och pensionärer har alltid 15 procent rabatt på medlemskap och alla medlemmar har 20 procent rabatt på vuxenkurser, toppen om du till exempel vill lära dig att crawla.

Gym, gruppträning, simning

Fri provträning

Vi skickar ett e-postmeddelande till dig som ger dig ett gratis provträningstillfälle (gym/simning/gruppträning) på valfritt Medley-center (värde upp till 160 kr). Erbjudandet kan inte lösas in mot kontanter och får ej kopieras. Du får nyttja max ett provträningskort under ett kalenderår.