Bli medlem

Vad är träning för dig?

För oss finns det ett ord som summerar allt - glädje. Och för att just du ska hitta glädjen med träningen så har vi ett brett utbud av träningsformer som vänder sig både till dig som tränar regelbundet och till dig som vill komma igång med din träning. Vi har allt från yoga och cirkelträning till cykel och crawlkurser. Här kan du läsa om våra medlemskap och aktuella erbjudanden, du tecknar ditt medlemskap i receptionen på något av våra center.

Få din ålder i rabatt när du blir medlem*

Just nu får du din ålder i rabatt när du börjar träna hos oss. Ja du läste rätt, är du 72 år så får du faktiskt 72 procents rabatt. Och det fina är att alla under 50 år får 50 procent rabatt. Dessutom får du träna, simma och umgås på Medley hur ofta och hur mycket du vill.

*Erbjudandet gäller under perioden 21/8-30/9 2017 och gäller enbart medlemskap med 12 månaders bindningstid som betalas månadsvis via autogiro. Gäller ej föreningsmedlemskap eller tillägg som barn- eller relaxtillägg. Vi drar av din ålder som procentsats på din månadsavgift t.o.m. 30 november. Den 28 november 2017 debiteras ordinarie pris för nästkommande månad. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter förutom student- och seniorrabatt.

Gruppträning

Hitta träningen som passar dig

Hos oss på Medley är det lätt att komma igång att träna. Oavsett om du gillar att träna själv, i grupp eller gå en kurs. Kanske gillar du träning i vatten mer än träning på land? Hos oss finns det mesta. Kolla gärna vårt träningsutbud och glöm inte att fylla i formuläret längst ner på sidan så bjuder vi dig på ett träningstillfälle på valfritt center. Välkommen!

Läs mer om vårt utbud här

Våra priser och medlemskap

I våra träningsmedlemskap ingår gym, gruppträning och simning. Medlemskapen är flexibla och du kan välja att träna på ett specifikt center, på flera center, i en region, eller på alla våra center i hela Sverige. Du väljer själv om du vill träna alla tider eller endast på vardagar före klockan 15 (rabatterat pris). Vill du vara ännu mer flexibel så väljer du vårt medlemskap Flex vilket inte har någon bindningstid (2 månaders uppsägningstid).

Våra medlemspriser hittar du på varje centers sida här på vår webbplats. Studenter och pensionärer har alltid 15 procent rabatt på medlemskap och alla medlemmar har 20 procent rabatt på vuxenkurser, toppen om du till exempel vill lära dig att crawla.

Gym, gruppträning, simning

Fri provträning

Vi skickar ett e-postmeddelande till dig som ger dig ett gratis provträningstillfälle (gym/simning/gruppträning) på valfritt Medley-center (värde upp till 160 kr). Erbjudandet kan inte lösas in mot kontanter och får ej kopieras. Du får nyttja max ett provträningskort under ett kalenderår.