Bli medlem

Vad är träning för dig?

För oss finns det ett ord som summerar allt - glädje. Och för att just du ska hitta glädjen med träningen så har vi ett brett utbud av träningsformer som vänder sig både till dig som tränar regelbundet och till dig som vill komma igång med din träning. Vi har allt från simning, yoga och cirkelträning till cykel och crawlkurser.

Här nedan kan du läsa om våra medlemskap och aktuella erbjudanden, du tecknar ditt medlemskap i receptionen på något av våra center eller bli medlem direkt här på webben. Kom gärna och provträna! Längst ned på sidan finns ett formulär som ger dig ett gratis provträningstillfälle på valfritt gym.

Köp gärna ett presentkort att ge bort

 

Våra priser och medlemskap

I våra träningsmedlemskap ingår gym, gruppträning och simning. Du kan även välja endast simning och bad. Medlemskapen är flexibla och du kan välja att träna på ett specifikt center, på flera center, i en region, eller på alla våra center i hela Sverige. Du väljer själv om du vill träna alla tider eller endast på vardagar före klockan 15 (rabatterat pris). Vill du vara ännu mer flexibel så väljer du vårt medlemskap Flex vilket inte har någon bindningstid (1 månads uppsägningstid).

Våra medlemspriser hittar du på varje centers sida här på vår webbplats. Studenter och pensionärer har alltid 15 procent rabatt på medlemskap och alla medlemmar har 20 procent rabatt på vuxenkurser, toppen om du till exempel vill lära dig att crawla.

Träningskompis

Aktuella erbjudanden

Kolla in aktuella erbjudanden och rabatter hos oss på Medley. 

Vi erbjuder alltid 15% rabatt på våra medlemskap för pensionärer och studenter. Våra medlemmar har alltid 20 % rabatt på kurser, som till exempel crawlkurser och yogakurser. Övriga aktuella erbjudanden och rabatter kan du läsa mer om här.

Aktuella erbjudanden och rabatter
Gruppträning

Hitta träningen som passar dig

Hos oss på Medley är det lätt att komma igång att träna. Oavsett om du gillar att träna själv, i grupp eller gå en kurs. Kanske gillar du träning i vatten mer än träning på land? Hos oss finns det mesta. Kolla gärna vårt träningsutbud och glöm inte att fylla i formuläret längst ner på sidan så bjuder vi dig på ett träningstillfälle på valfritt center. Välkommen!

Läs mer om vårt utbud här
Gym, gruppträning, simning

Fri provträning

Vi skickar ett e-postmeddelande till dig som ger dig ett gratis provträningstillfälle (gym & gruppträning) på valfritt Medley-center (värde upp till 160 kr). Erbjudandet kan inte lösas in mot kontanter och får ej kopieras. Du får nyttja max ett provträningskort under ett kalenderår.