Bli medlem

Vårt mål för dig som medlem på Medley är att du ska känna och uppleva glädje men också framgång i din träning.

Vi tror oss hittat vägen för att nå resultat och vi är redo att stötta dig. För att lyckas behöver vi lyssna på vad du vill med din träning och vilka mål du har. Vi kommer att göra allt för att vägleda dig så att du hittar rätt och inspirera dig i din strävan att uppnå dina mål. 

Som medlem räknas du som köpt ett årskort, medlemskap med 12-månaders bindningstid eller medlemskap utan bindningstid. Är du student eller pensionär behöver du teckna ditt träningsmedlemskap i receptionen för att få ta del av student- och pensionärsrabatten om 15 %. Läs mer här

När du köper ett träningsmedlemskap tar vi ut en administrativ avgift om 295 kronor. Det är en engångsavgift som du betalar direkt vid köp av ditt medlemskap. Ditt medlemskap är personligt.

Hos oss kan du skräddarsy ditt medlemskap utifrån vad, var och när du vill träna. Ditt pris summeras utifrån dina val. Välj din anläggning först.

Just nu har vi kampanj med riktigt bra rabatt, du får 3 månader av 12 på köpet på våra 12-månaders träningsmedlemskap, läs mer om kampanjen här. Det rabatterade priset är avdraget i priskalkylatorn nedan.

kvinna och man gör high five

Medlemsförmåner

När du är medlem hos oss på Medley har du flera bra förmåner. 

  • En gymintroduktion som ny medlem
  • Uppgradering till Sverigemedlemskap på sommaren (tillgång till vårt utbud på alla anläggningar i Sverige juni-augusti)
  • Värva en vän så får du en hel månads kostnadsfri träning
  • Du får köpa rabatterade barnkort (för barn upp till 15 år)
  • 20% rabatt på alla våra vuxenkurser (crawl, öppet vatten, löpning, yoga)
  • 10% rabatt på samtliga av våra varor i shop och café (gäller ej redan nedsatta priser och kan ej kombineras med andra erbjudanden) 
äldre kvinna står på löpband ler mot kameran

15 % rabatt för pensionärer och studenter

Studenter och pensionärer har alltid 15% rabatt på ordinarie träningsmedlemskap. Rabatten gäller på våra träningsmedlemskap med 12 månaders bindningstid och våra bindningsfria medlemskap. 

Tre badbollar på rad

Presentkort

Ett presentkort hos Medley innebär glädje. Oavsett om du väljer att ge bort presentkortet eller om det är ett presentkort på Medley som du har fått, är glädjen densamma. Våra presentkort gäller som betalning för våra kurser, köpa badkalas, fika eller handla i shoppen. 

Medley Presentkort
Kvinna lyfter skivstång

Hitta träningen som passar dig

Hos oss på Medley är det lätt att komma igång att träna. Oavsett om du gillar att träna själv, i grupp eller gå en kurs. Kanske gillar du träning i vatten mer än träning på land? Hos oss finns det mesta. Kolla gärna vårt träningsutbud och glöm inte att fylla i formuläret längst ner på sidan så bjuder vi dig på ett träningstillfälle på valfri anläggning. Välkommen!

Läs mer om vårt utbud här
Gym & gruppträning

Fri provträning

Vi skickar ett e-postmeddelande till dig som ger dig ett kostnadsfritt provträningstillfälle (gym & gruppträning) på valfri Medley-anläggning (värde upp till 160 kr). Erbjudandet kan inte lösas in mot kontanter och får ej kopieras. Du får nyttja max ett provträningskort under ett kalenderår. Åldersgräns 15 år.