Munktellbadet
null

Boka badkalas på Munktellbadet

Att fylla år är något alldeles speciellt och det ska såklart firas på bästa möjliga sätt. De flesta barn älskar att bada. Och de flesta barn älskar kalas. Så varför inte satsa på ett glatt och blött badkalas på Munktellbadet nästa gång det är dags att fira?


Badkalas i Eskilstuna

Ett barnkalas som blir ett badkalas är en riktigt bra överraskning till ditt barn på födelsedagen. Och att fira sin dag tillsammans med kompisarna i badet blir också ett minne att ta med sig en lång tid framåt.

Priset är för max 10 barn och då ingår följande:

Se produktbeskrivningen i bokningsrutan för detaljerad specifikation.
Vi kontaktar dig senast en vecka innan kalasdagen för eventuellt tillägg eller fler deltagare.

Badkalas som tema för ditt barnkalas

Ett badkalas är ett riktigt bra barnkalastema. Det enda som krävs är badkläder och ett glatt badhumör. Lekar och aktiviteter på badkalaset bestämmer du själv och vad som passar varierar givetvis beroende på ålder. Allt från att dyka efter leksaker, åka vattenrutschkana till att bara plaska och leka på våra flytleksaker är uppskattat bland barnen.

Vi erbjuder olika typer av badkalas på olika anläggningar utifrån de lokala förutsättningar som finns. Observera att lokala avvikelser kan förekomma.

Önskemål för ditt kalas?

Har du några speciella önskemål kring kost, allergier eller aktiviteter så gör vi givetvis allt vi kan för att lösa det.

Ha en riktigt härlig dag i plurret!

Här kan du ladda ner vår fina kalasinbjudan