Harjagersbadet
null

Relax i Harjagersbadet

Njut av en stunds avkoppling i vår avstressande relaxavdelning på Harjagersbadet i Kävlinge. Bada pool, slappna av i sköna vilstolar, basta och få en härlig SPA-känsla. En stund i relaxen är en perfekt avslutning efter ett träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen.


Öppettider Priser

Vårt utbud i relaxen

Populär vardagslyx med relax på Hajagersbadet i Kävlinge

Passa på att unna dig lite avkoppling i denna avstressande SPA-miljö och bli skön i både kropp och själ. Testa vår upplevelsedusch, njut i den japanska poolen, värm dig i bastun eller varför inte göra en sparitual?

Här i vår relax finns en upplevelsedusch med ljud, ljus och doft. Välj mellan Tropical storm och Tropical Rain. Eller kanske passar en uppfriskande kallvattenhink med en värmande bastu efteråt. Eller den japansk pool med bubblor 36 grader dig bättre? Slappna av gör du i sköna avslappningsstolar i vår trevliga relaxyta, givetvis kan du finns det mat och dryck til försäljning och i receptionen kan du även köpa sparitualer att göra själv. Under fina dagar, varför inte passa på att insupa lite sol i solsängar och sittplatser ute på terrassen.

Det tillkommer en tilläggsentré för att besöka relaxen och för att beträda relaxen behöver du registrera en profil hos oss i receptionen.

Välkommen att njuta av bad och bastu!

Relax på Harjagersbadet i Kävlinge

Njut av relax hos oss. En stund i vårat SPA är en perfekt avslutning efter ett träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen. Läs mer för att se vilka möjligheter som finnas för att boka relax, hyra relax och abonnera relaxen samt för information om event i relaxen och eventuella behandlingar i relaxen.