Solna simhall
Bild på barn och en siminstruktör i en pool.
Dambastun ur funktion.

Boka simskola på Solna simhall

På Solna simhall kan du anmäla dina barn till simskola. Glädjen och tryggheten i att kunna simma är viktigt för barns självförtroende. Och det bästa stället att börja är vår simskola.


Simskola i Solna

Genom lek och roliga övningar tränar vi upp vattenvanan så att barnet känner sig tryggt och bekvämt i vattnet, för att därefter lära sig simma. Medleys erfarna och välutbildade siminstruktörer på Solna simhall hjälper barnen att känna sig säkra i vatten, samtidigt som de har roligt. Simlärarna är alltid med barnen i vattnet (med undantag för större bassänger där de ibland är på kanten för att få bättre översikt).

Tänk på att barn utvecklas i väldigt olika takt. Vissa barn känner sig direkt hemma i vattnet, andra behöver mer tid att vänja sig. Därför är det omöjligt att säga hur många lektioner ett barn behöver för att lära sig simma. Det ska absolut inte ses som ett misslyckande om ditt barn behöver några fler lektioner – det är just träningen och att leka i vattnet som gör att barnet plötsligt fattar grejen. Precis som att du måste lära dig gå innan du kan springa måste du lära dig att plaska innan du kan simma. Enkelt ju.

Du vet väl att under simskoleperioden får alla deltagare i simskola bada kostnadsfritt tillsammans med betalande vuxen på alla Medleyanläggningar! Obs gäller ej Tinnerbäcksbadet.

Våra simskolor & simkurser