SportFun

För barn som älskar rörelse.

Alla barn med spring i benen och kryp i kroppen, älskar att röra på sig tillsammans med andra. I våra SportFun-aktiviteter får alla, oavsett förkunskaper, vara med utan krav på prestation eller tävlingsmoment. Deltagarna ges möjlighet att påverka en stor del av innehållet.

På Medley värdesätter vi trygghet glädje, säkerhet och kvalite Så oavsett om du därhemma har en sprallig gymnast eller en cool dansare så har vi landaktiviteten för er, Vi har ett glatt gäng instruktörer som står redo och väntar på just dig!

Även de lite yngre barnen vill såklart också känna rörelseglädje. För dem har vi SportKids.

SportFun Dans 7-10 år & 11-13 år

Fokus i denna grupp är rörelse och musik. Vi tränar in en förkoreograferad dans till aktuell musik som sedan visas upp för föräldrarna sista kurstillfället. Vi tränar motorik, kroppskontroll och rörelse. Svårighetsgraden anpassas efter varje barns behov. Det är viktigt för oss att barnen tycker det är kul, samtidigt som de lär sig nya saker.

SportFun Mix 7-10 år & 11-13 år

Här provar vi på en mängd olika träningsformer både på land och kanske i vatten, inne och ute. Deltagarna ges stort inflytande över vilka träningsformer vi provar. Vi tränar motorik, kroppskontroll och rörelse. Svårighetsgraden anpassas efter varje barns behov. Det är viktigt för oss att barnen tycker det är kul, samtidigt som de lär sig nya saker.

SportFun Gympa 7-10 år & 11-13 år

Att på ett roligt och lekfullt sätt röra sig i grupp tillsammans med andra tränar upp vår rörlighet, koordination och motorik. Genom att bl.a. slå kullerbyttor, stationsövningar, träna handstående och hjulning ges deltagarna möjlighet att känna rörelseglädje och skapa goda vanor för framtiden.