Relax

Njut av en stunds avkoppling i relaxen, bada bubbelpool, slappna av i sköna vilstolar och basta. En stund i relaxen är en perfekt avslutning efter ett träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen. Så passa på att unna dig lite avkoppling i denna avstressande SPA-miljö och bli skön i både kropp och själ.

Värme är bra för musklerna

Att ta ett varmt bad eller sitta i bastun en stund är bra för musklerna och kan även tillfälligt lindra träningsvärk och bidra till en snabbare återhämtning. Detta beror på att en höjd muskeltemperatur leder till snabbare återbildning av glykogen. Och förutom att det är skönt för kroppen är det ju också väldigt trivsamt och avstressande att koppla av i lite varmt bubbel eller i en bastu en stund.

Bubbelpool & bastu

Hos oss på Medley finns relaxavdelningar i olika storlekar och med olika innehåll. I relaxen på alla anläggningar finns bubbelpool och bastu men på några platser finns även romerskt bad, ångbastu och olika typer av bastusittningar. Du kan läsa mer om vad som finns i relaxen där just du bor på din anläggnings sida här på webben.

Mat & dryck i relaxen

Det kan givetvis även vara mysigt att ta något att dricka eller äta när du är på SPA. Förgylla tillvaron lite extra i relaxen. Hos oss finns möjlighet att fika, avnjuta enklare rätter och drycker. Klicka in och läs mer om vad som gäller på just din anläggning.

Tider för herrar, damer och familjer

Vi vill att relaxen ska vara tillgänglig för så många som möjligt. Vissa av våra relaxavdelningar har dock en åldersgräns, så kolla gärna vad som gäller för relaxen på just din anläggning innan ditt besök.

Separata tider i relaxen finns också för damer, herrar och för familjen på flera av våra anläggningar. Öppettiderna för relaxen hittar du på din anläggnings sida här på webben.

Hyra relax

Du kan även hyra våra relaxavdelningar för till dig och kompisarna, kollegorna eller kanske släkten. Att hyra relax kan vara en rolig och mysig aktivitet för en konferens, kontorets after work, möhippan eller svensexan, födelsedagsfirandet eller kanske bara när du vill lyxa till det lite extra med vännerna. Läs mer på de lokala sidorna om vad som gäller och hur du gör för att hyra relax på just din anläggning.

Välkommen in att njuta av bastu, bad och avkoppling i våra mysiga relaxavdelningar!