Personlig träning

Vill du ha roligare när du tränar? Behöver du hjälp att komma igång att träna? Vill du lära dig mer om olika träningsformer och vad som passar dig bäst? Vill du lära känna nya träningskompisar? Eller är du på jakt efter att utveckla din träning till en ny nivå? Om något av detta stämmer in på dig så är träning med personlig tränare absolut något för dig. Alla våra personliga tränare är licensierade.

Vilka är fördelarna med personlig träning?

Personlig träning passar alla, både dig som aldrig tränat tidigare och dig som är träningsvan. Oavsett dina ambitioner, önskemål och tidigare erfarenheter så hjälper våra personliga tränare att hitta träningsformerna som fungerar för dig. Vårt mål är att du ska må bra, nå dina mål och ha roligt när du tränar.

Vad kostar personlig träning?

Priserna för personlig träning varierar utifrån om du vill ha en alldeles egen personlig tränare, om du vill träna tillsammans med din partner eller kompis eller kanske i grupp. Mer om våra olika träningsformer för att träna med PT och priser hittar du nedan. Visste du att du numera också kan använda ditt friskvårdsbidrag för personlig träning?

Vad gör en personlig tränare och hur går det till?

‌Tillsammans med din personliga tränare (PT) lägger du upp ett individuellt träningsprogram och följer kontinuerligt upp dina mål. Din PT anpassar träningen efter dig och dina förutsättningar, peppar och ser till att du tränar på rätt sätt.

PT-konsultation

Vid en PT-konsultation får du ett individuellt möte med en personlig tränare där ni går igenom mål, bakgrund och utför även en del tester såsom hållningsanalys och rörelseanalys. Vid köp av PT-paket drar vi av kostnaden för konsultationen. Pris för 30 minuters konsultation: 320 kr

Vilken typ av personlig träning passar mig?

PT Enskild

Jag vill ha fullt fokus på mig och mina mål!

Du har en egen PT som coachar, peppar och tar din träning till en ny nivå. Under 50 minuter har du en alldeles egen personlig expert på träning och hälsa som motiverar dig och sätter dig i centrum. Du följer det individuella träningsprogram som ni tillsammans lagt upp utifrån dina mål.

PT Express

Jag behöver snabb och intensiv träning!

Du har en egen PT som coachar och ett individuellt träningsprogram precis som PT Enskild, skillnaden är att du tränar mer intensivt under en kortare tidsperiod. Varje träningstillfälle är 25 minuter. PT Express passar framför allt dig som är träningsvan men inte riktigt får tiden att räcka till. Men är även toppen för dig som aldrig tränat förr och vill börja ta små steg på din träningsresa.

PT Duo

Jag vill träna tillsammans med min partner, kollega eller vän!

PT Duo innebär att du tränar tillsammans med en annan person och er gemensamma PT. Du delar helt enkelt hela träningsupplevelsen med någon du tycker om. Givetvis är träningen skräddarsydd utifrån era egna mål men det finns ytterligare en, utöver din PT, som kan peppa och sporra. Att dela på en PT skapar perfekta förutsättningar för att öka träningsglädjen och stärka engagemanget. Varje träningstillfälle är 50 minuter.

PT Grupp

Jag gillar det sociala med träning och behöver gruppdynamik för att lyckas!

Då passar PT Grupp säkerligen dig. Vi sätter ihop grupper om 4-6 personer som tränar med en gemensam PT. Givetvis kan du även själv samla ihop ett gäng vänner eller arbetskamrater och skapa en egen grupp. I gruppen får du personligt stöd utifrån dina mål, samtidigt som du drar nytta av gruppdynamiken och ett lägre pris. Vi träffas vid åtta tillfällen, 50 minuter varje gång. Se kommande starter här.

Priser

Medlemmar har 20 procent rabatt på alla priser nedan.

Antal PT Enskild PT Express PT Duo
PT prova på 800 kr 575 kr 1 265 kr
5 ggr 3 740 kr 2 590 kr 6 040 kr
10 ggr 7 190 kr 5 120 kr 11 385 kr
20 ggr 13 800 kr 9 775 kr 21 850 kr
30 ggr 19 550 kr 13 800 kr 31 000 kr
50 ggr 31 000 kr 21 850 kr 49 450 kr
PT-Grupp 2 500 kr per person för 8 tilllfällen

Jag är intresserad av
personlig träning!