Löparkurs

Att springa är utmärkt träning för hela kroppen som går att variera oändligt efter behov – inte jättekonstigt att det är så populärt.

Våra löparkurser är till för alla, oavsett nivå och erfarenhet, och du kommer att hitta sätt att utveckla din löpning vare sig du bara vill hinna med bussen lite oftare eller tänker springa två marathon varje vecka under nästa år. Våra coacher är utbildade av löparesset Malin Ewerlöf och fokus ligger på att finslipa din löpteknik och styrka, för att du lättare ska hitta löparglädjen. Vi träffas en gång i veckan under åtta veckor (lokala avvikelser kan förekomma) och springer utomhus, bland annat intervallträning. I samband med träningstillfällena har du självklart tillgång till gymmet och simhallen på anläggningen. Eller varför inte varva ner efter passet med en skön bastu?

Välkommen att ta din löpning till nästa nivå.

Obs! Du som är medlem hos oss har 20% rabatt på våra löparkurser.

Löparkurs

  • Förkunskaper: Inga - löparkursen passar alla oavsett bakgrund och nivå.
  • Fokus: Löpstyrka, löpteknik och intervaller som passar alla nivåer

Vi träffas vid åtta tillfällen (1 gång/vecka), cirka 55 minuter per tillfälle. Max 20 deltagare för att löparcoachen ska kunna se varje individ och ge rätt coachning. (Lokala avvikelser kan förekomma.)