Gym

Om du är ute efter en flexibel, varierad och effektiv träning borde du testa gammal hederlig gymträning.

Det är en opretentiös träningsform utan tider att passa, och vårt breda utbud av gymutrustning låter dig träna både styrka, kondition och rörlighet. Träningsnivån är lätt att anpassa utifrån din kunskapsnivå och dina ambitioner med träningen, och vi hjälper dig gärna komma igång med träning som passar just dig. Vill du stärka ryggen och få bättre hållning? Det fixar vi. Kanske gå ner lite i vikt? Inga problem. Eller rentav tona dina bröstmuskler för att se snyggare ut i en tajt tröja? Klart du ska! I våra gym är alla välkomna oavsett mål och nivå.

Från din 15-årsdag är du välkommen att på egen hand träna i alla våra gym. Från din 10-årsdag är du välkommen att tillsammans med vuxet sällskap träna på särskilda tider i våra gym.

Självklart har Medley absolut nolltolerans mot dopning. Vi har ett nära samarbete med PRODIS, Prevention av dopning i Sverige. Läs mer på prodis.se

Bli medlem

Vårt mål för dig som medlem på Medley är att du ska känna och uppleva glädje men också framgång i din träning. Vi tror oss hittat vägen för att nå resultat och vi är redo att stötta dig. För att lyckas behöver vi lyssna på vad du vill med din träning och vilka mål du har. Vi kommer att göra allt för att vägleda dig så att du hittar rätt och inspirerar dig i din strävan att uppnå dina mål. 

Hos oss kan du skräddarsy ditt medlemskap utifrån vad, var och när du vill träna. Ditt pris summeras utifrån dina val.