Badkalas

Att fylla år är något alldeles speciellt och det ska såklart firas på bästa möjliga sätt. De flesta barn älskar att bada. Och de flesta barn älskar kalas. Så varför inte satsa på ett glatt och blött badkalas nästa gång det är dags att fira?

Ett barnkalas som blir ett badkalas är en riktigt bra överraskning till ditt barn på födelsedagen. Och att fira sin dag tillsammans med kompisarna i badet blir också ett minne att ta med sig en lång tid framåt.

Badkalas som tema för ditt barnkalas

Ett badkalas är ett riktigt bra barnkalastema. Det enda som krävs är badkläder och ett glatt badhumör. Lekar och aktiviteter på badkalaset bestämmer du själv och vad som passar varierar givetvis beroende på ålder. Allt från att dyka efter leksaker, hoppa trampolin, åka vattenrutschkana till att bara plaska och leka på våra flytleksaker är uppskattat bland barnen.

Vi erbjuder olika typer av badkalas på olika anläggningar utifrån de lokala förutsättningar som finns. 

Ditt närmaste kalas?

Välj din närmaste anläggning för att se vilka olika varianter av badkalas som erbjuds där du bor. Har du några speciella önskemål kring kost, allergier eller aktiviteter så gör vi givetvis allt vi kan för att lösa det.

Ha en riktigt härlig dag i plurret!

Ladda ner vår fina kalasinbjudan här

Boka badkalas

Badkalas på Medley

Perfekt för barn i åldern 4-12 år.

Vi fixar mat, fika, dukning och dekorationer (lokala avvikelser kan förekomma).

Mat och Flodisbesök kan ordnas som tillval på vissa anläggningar.

Vi kontaktar dig innan det är kalasdags för att stämma av antalet barn, eventuella tillval och allergier.