Äventyrsbad

Flera av våra anläggningar har fantastiskt roliga och spännande äventyrsbad, den maximala badupplevelsen.

Äventyrsbad är till för alla. Hos oss på Medley kan du hitta grymma vattenrutschbanor, som till exempel fartfyllda G3 Turbo, snurriga Black Hole och den krokiga Magic Eye. På våra äventyrsbad kan du dras med av stora vågor och vattenkaskader (om det är något för dig), du kan ta dig fram genom kanaler och grottor, forsar och strömmar. Eller varför inte klänga runt på våra utmanande klätterväggar? Det finns helt enkelt något för alla i äventyrsbadet.

Äventyrsbad för alla 

Äventyrsbad är självklart till för de allra minsta också. De måste också få ha roligt och därför har vi skapat Miniäventyret. i äventyrsbadet "Miniäventyret" hittar du ett magiskt vattenland fyllt till bredden med roliga fantasidjur, spännande miljöer och fantastiska äventyr.

Det bästa av allt är att inget av våra äventyrsbad är det andra riktigt likt, så det finns alltid något nytt att upptäcka. Titta i listan till höger för att se vilket äventyrsbad som är närmst eller passar dig bäst.

I anslutningen till äventyrsbadet finns ofta café där du kan fylla på energi för att orka flera timma till i äventyrsbadet. 

Bli medlem

Vårt mål för dig som medlem på Medley är att du ska känna och uppleva glädje men också framgång i din träning. Vi tror oss hittat vägen för att nå resultat och vi är redo att stötta dig. För att lyckas behöver vi lyssna på vad du vill med din träning och vilka mål du har. Vi kommer att göra allt för att vägleda dig så att du hittar rätt och inspirerar dig i din strävan att uppnå dina mål. 

Hos oss kan du skräddarsy ditt medlemskap utifrån vad, var och när du vill träna. Ditt pris summeras utifrån dina val.