Äventyrsbad

Flera av våra anläggningar har fantastiskt roliga och spännande äventyrsbad, den maximala badupplevelsen.

Äventyrsbad är till för alla. Hos oss på Medley kan du hitta grymma vattenrutschbanor, som till exempel fartfyllda G3 Turbo, snurriga Black Hole och den krokiga Magic Eye. På våra äventyrsbad kan du dras med av stora vågor och vattenkaskader (om det är något för dig), du kan ta dig fram genom kanaler och grottor, forsar och strömmar. Eller varför inte klänga runt på våra utmanande klätterväggar? Det finns helt enkelt något för alla i äventyrsbadet.

 

Äventyrsbad för alla 

Äventyrsbad är självklart till för de allra minsta också. De måste också få ha roligt och därför har vi skapat Miniäventyret. i äventyrsbadet "Miniäventyret" hittar du ett magiskt vattenland fyllt till bredden med roliga fantasidjur, spännande miljöer och fantastiska äventyr.

Det bästa av allt är att inget av våra äventyrsbad är det andra riktigt likt, så det finns alltid något nytt att upptäcka. Titta i listan till höger för att se vilket äventyrsbad som är närmst eller passar dig bäst.

I anslutningen till äventyrsbadet finns ofta café där du kan fylla på energi för att orka flera timma till i äventyrsbadet.